Cathrine Lønborg Andersen - Psykoterapeut, Stresscoach

Cathrine Lønborg Andersen

Psykoterapeut, Stresscoach

Videosamtale

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Rådgiving eller terapi pr telefon (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Rådgiving eller terapi (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 10 43

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Få hjælp til familielivet og parforholdet. Cathrine Lønborg Andersen - Psykoterapeut, Stresscoach

Beskrivelse

Jeg tilbyder terapi og rådgivning i alt, hvad der ligger indenfor familielivet. (Har ikke ydernummer og tager ikke imod henvisninger). Første samtale får du til halv pris.

 • parforhold
 • kernefamilien
 • skilsmissefamilien
 • den sammenbragte familie
 • teenagere
 • børn
 • eks'er
 • bonus-rollerne
 • jalousi
 • utroskab
 • stress

Det er ikke altid lige nemt at være en familie eller være i et parforhold. Forhold skal plejes. Og med den verden vi liver i i dag, er tid ofte en mangelvare. Vi har så travlt med at arbejde, at vi glemmer os selv og hinanden. Problemerne hober sig op, og ind imellem kommer problemerne til at fylde så meget, at de kan være svære at overskue alene. Nogle gange ender det desværre med utroskab eller skilsmisse. For at undgå det er det en god idé at få hjælp, for det er vigtigt, at familielivet fungerer. Uanset, hvilken familie det er. Og meget vigtigt, at børnene trives. Og børn trives som regel, når de voksne trives. Derfor er det ekstra vigtigt, at de voksne tager deres problemer alvorligt.
I terapien/rådgivningen hos mig tager jeg udgangspunkt i det, der fylder hos dig lige nu og her og de problemer, som du/din familie har.
Sammen finder vi så ud af, hvad der skal til for, at du/I kan komme videre og hvordan, du/I kan håndtere udfordringerne fremover.

Jeg er uddannet emotionsfokuseret terapeut og tager udgangspunkt i dine følelser. Jeg arbejder endvidere oplevelsesorienteret, gestaltterapeutisk og kognitivt. 

For at et terapiforløb skal være godt er det vigtigt, at du føler dig tryg ved din terapeut. Vores samtaler er selvfølgelig fortrolige og jeg har tavshedspligt.
Du er meget velkommen til at ringe til mig, så vi kan få en kort snak inden du bestiller en tid. På den måde kan du få et inddtryk af, hvem jeg er.

Jeg afholder endvidere foredrag/temaaftener om skllsmisser og sammenbragte familier.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere