Ayse Iben Beyarslan - Coach

Ayse Iben Beyarslan

Coach

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Få indsigt, fokuser, implementer forandringer og skab værdi for dig selv Ayse Iben Beyarslan - Coach

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support hvis du ønsker hjælp med at finde en anden

Mit navn er Ayse og jeg er uddannet coach hos Manning Inspire. Min interesse for mennesker bunder i fascinationen af adfærd, hvordan hjernen er indrettet, hvorfor vi gør som vi gør, hvilket også er årsagen til at jeg tog min coaching uddannelse. For mig handler coaching om at du får indsigt, fokuser, implementer forandringer og skaber værdi for dig selv. 


Går du med disse udfordringer

  • Lavt selvværd
  • Perfektionisme

Som forhindrer dig i at udrette det du allerhelst vil i livet. Du tror ikke nok på dig selv, du stoler ikke på dig selv, du føler ikke at du er det værd og derfor er du forvirret, og ved ikke hvilken retning du skal og tør måske heller ikke at tage skridtet. 

  • Tværkulturelle udfordringer
  • Livsændringer
  • Performance
  • Præsentationsteknik
  • Identificering af kompetencer
  • Kommunikationsproblemer
  • Personlig udvikling

Dit coachingforløb

I dit coachingforløb tager vi udgangspunkt i dig og din nuværende udfordring. Vi kortlægger derefter dit personlige landskab og tilpasser derefter metode og værktøjer. Jeg er meget omhyggelig og direkte i min tilgang og I denne proces er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Du vil opleve, at det til tider kan være svært at sætte ord på dine følelser og tanker, men sammen skaber vi en platform, hvor tillid er i højsæde, og hvor vi ,,klæder dig af” for så igen at ,,klæde dig på”, så du er klar til at omfavne de nye perspektiver og valg, du kommer til at stå overfor. Jeg har tavshedspligt så alt, hvad du siger og fortæller, forbliver mellem os to.

 

Jeg har til huse i København, hvor du kan få face-to-face sessioner, men tilbyder også mere fleksible løsninger som skype, facetime eller telefonsessioner uden for normal kontortid.


Jeg ser frem til at høre fra dig


Afbud skal ske pr. telefon eller sms senest 5 dage inden din session, overholdes dette ikke, betales der fuld konsultationspris.                                                                                                                      

Klientudtalelser

Lene, Internationalt Røde Kors - "Jeg benyttede mig af Ayse som coach i forbindelse med et internationalt rekrutteringsforløb. Ayse var en super dygtig sparingspartner og lærte mig en masse teknikker til at fremstå selvsikker, anvendelse af kropssprog og optimere mine budskaber. Jeg kan derfor anbefale Ayse til andre, der har brug for hjælp til at skinne igennem og finde den bedste version af dem selv frem. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere