Annlil Frolov - Coach, Terapeut, Supervisor, Stresscoach

Annlil Frolov

Coach, Terapeut, Supervisor, Stresscoach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Annlil Frolov - Coach, Terapeut, Supervisor, Stresscoach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg tilbyder både terapi og coaching:

Forskellen på terapi og coaching er, at ved terapi bevæger vi os sammen både tilbage og frem i dit liv og din personlige historie. I coaching ser vi primært frem i tiden og bruger ikke så lang tid på at se tilbage. Jeg mener dog, at der er et “overlap” hvor man både kan benytte terapi og coaching.

Terapi er for dig, der gerne vil forstå grunden til dit problem men samtidig vil have fokus på hvordan du kommer videre. Det er en proces, hvor du via selverkendelsen kan komme videre, slippe de gamle overbevisninger, skabe nye og bevæge dig derhen hvor du ønsker at være med dig selv og dit liv. Jeg hjælper dig, gennem terapeutiske teknikker og støtter dig i din udviklingsproces.

Coaching er en skøn proces, hvor du finder ud af præcist hvad det er du skal gøre anderledes for at komme i mål. Du vil opleve, at finde din egen vej, sin egen metode og kunne holde fast i den nye og forbedret udgave af sig selv!

Jeg hjælper dig på den måde, at jeg stiller spørgsmål ud fra forskellige coachmetoder og teknikker, som gør at du bliver helt klar over hvad du skal gøre, hvornår og med hvem. Jeg laver en plan med dig, og holder dig fast på det som du skal gøre og blive ved med at gøre, for at forandringen bliver solid!

Jeg har særlig erfaring med:

  • Parforhold
  • Kærestesorger
  • Jobskifte
  • Vægttab
  • Stresshåndtering
  • Skilsmisse
  • Dødsfald
  • Sygdom

Det kan også være mål omkring bedre selvværd, at blive mere modig, mere sikker, mere tilfreds, gladere og i virkeligheden blive den bedste udgave af dig selv.

Om mig:

Jeg har arbejdet med mennesker, udvikling og forandringer i 18 år.

Det mere end 4600 sessioner med mennesker der har villet skabe forandringer i deres liv har givet mig en unik indsigt.

Jeg er certificeret NLP træner, en kommunikationsuddannelse, som blandt andet indeholder samtaleterapi, coaching, forhandling, målsætningsarbejde og formidling.

Certificeret coach (godkendt ICF forløb) og certificeret samtaleterapeut.

Jeg tilbyder workshops og foredrag - ring til mig for nærmere info og pris.

1 session koster 1295,- for 5 kvarter, du får te eller kaffe samt en notesbog med alle noter i og fra sessionen.

Er forfatter af bøgerne:

SLUK! en guide til kvinder som tænker for meget.

Sådan piger! en bog til piger mellem 11-18 som handler om selvværd, selvtillid og sex.

Bogen SLUK! Er kommet som paperback og ebog med titlen, kvinders guide til mere hovedløs sex!

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere