Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Anne Ellekjær - Psykolog

Beskrivelse

Har du brug for en psykolog ? 

Jeg er Anne. En atypsisk psykolog, som bruger meget af mig selv i mit arbejde. De mennesker som jeg arbejder mest med, de er sultne på forandring og udvikling. Selvom mine klienter kommer fra alle mulige baggrunde, har de alle en ting til fælles: de er engagerede i sig selv, og de giver ikke op, når tingene bliver hårde.


Hvis du er endt på min side, kan du sikkert nikke genkendende til nogen af disse udsagn, hvis du: 


 • Ofte føler dig trist, og du har svært ved at føle eller vedligeholde motivation for noget
 • Gerne vil frem i verden, men du er usikker på dig selv
 • Føler dig forkert og misforstået blandt andre mennesker
 • Du har svært ved at relatere til andre mennesker
 • Oplever frustrationer omkring dit udseende
 • Har ved at være i dit eget selvskab
 • Møder meget afvisning omkring dig

Når vi arbejder sammen, er jeg ikke bange for at skubbe til dit ego, og jeg vil altid stille de spørgsmål, som du har brug for svar på. Jeg vil de påpege ting, som du ikke har været i stand til at se, og de ting, som du ikke ønsker at høre. Hvorfor? Fordi det vil føre dig til det liv, du drømmer om at få dig om.Hvem er jeg?

Jeg fremsætter ingen noget krav om selv at være perfekteller det der er tæt på. Jeg har ikke altid har været Guds bedste barn, og jeg arbejder også løbende igennem min egen fortid. Dog er jeg er kommet til fred med alt det gøjl som jeg plejede at lave, og det lejlighedsvise gøjl, som jeg stadig laver engang imellem. Så, når jeg fortæller dig at det er muligt at ændre på alt det som er svært lige nu, så er det ikke bare et tomt udsagn. Det kommer fra et sted af velvidenhed og erfaring. Hvad der ellers er værd at vide om mig: 

 • Jeg er ekstremt fordomsfri og helt ærlig.
 • Jeg er blevet beskyldt for at være sjov. I det mindste tror jeg selv, at jeg er det. Folk synes dog også at tænke det samme.
 • Det tog mig tre år at komme ind på universitetet.
 • Mine karakterer var forfærdelige, og jeg forsøgte at komme ind flere gange, før jeg endelig blev optaget.
 • Jeg ser ikke tv og læser næsten aldrig avis. Jeg er dog stor fan af Netflix.
 • Jeg elsker Hiphop, og har gjort det siden jeg var barn.
 • Jeg brugte mange år på at stjæle tøj fra min søsters garderobe. Jeg troede, at jeg kunne slippe af sted med det; Det gjorde jeg virkelig ikke. Men jeg så fabelagtig ud gennem mine teenageår.Kontakt

Jeg prioriterer at mødes med dig til en indledende konsultation, for at afgøre om vi passer godt sammen. Hvis det ikke er tilfældet, vil jeg fortælle dig det, og det koster dig intet. For mig, er det vigtigste at sikre at alle  mine klienter har en succes-oplevelse. Hvis det er nødvendigt, vil der være flere konsultationer, da vi ikke har travlt med at afgøre, om vi et match for hinanden. Kemi er alt, og dette er en vigtig del af processen. Det indledende møde kan vare op til en time, og i løbet af denne session vil jeg forklare, hvordan jeg arbejder, og vurdere hvordan du kan drage mest fordel af terapien.

Klientudtalelser

Francis, 37 - "Før jeg arbejdede med Anne, havde jeg arbejdet med en anden terapeut i 12 måneder, så jeg forstod allerede den mulige indvirkning dette kunne have haft. Fordi jeg fokuserede så meget på min forretning, havde jeg isoleret mig meget. Jeg var single, ulykkelig, og tilbragte ikke tid sammen med mine venner og familie. Jeg afviste og efterlod mange vigtige mennesker i mit liv. Jeg ville genbalancere mit liv. Jeg arbejdede meget hårdt; Jeg tilbragte hele en juleperiode med at gøre mig klar til en ny klient. Når jeg ser tilbage, husker jeg, at jeg følte mig ensom. Jeg vidste også, at jeg var arrogant, hvilket påvirkede mine forhold. Og til sidst ville jeg skabe flere muligheder i mit liv. Sammenlignet med min anden terapeut var klart fra begyndelsen, at Anne ville støtte mig hele vejen, og det var lige det, jeg søgte efter. Jeg er nu på toppen både mentalt og fysisk, og jeg er evigt taknemmelig. Jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med Anne."  Læs mere  Læs mindre

Sanne, 52 - "Anne er en medfølende og varm psykolog, med en virkelig omsorgsfuld og dejlig holdning og personlighed. Hun udfordrede mig virkelig til at se på mig selv og grave dybere og se det bedste. Jeg er virkelig taknemmelig for, at hun gjorde, som hun synes at være en, der elsker at hjælpe mennesker. Jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde med hende, da jeg altid får så meget ud af vores sessioner. Anne er dejlig, og for alle, der er seriøse med at arbejde med sig selv, så skal Anne være dit eneste valg!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.