Julie Kyhn - Psykoterapeut, Coach, Børn og unge coach, Familieterapeut/-rådgiver

Julie Kyhn

Psykoterapeut, Coach, Børn og unge coach, Familieterapeut/-rådgiver

Videosamtale , GoMentor 24/7

14 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Uddannet familiecoach, Terapeut i mønsterbrydning, børn og ungecoach, Uddannet i Traumehealing - Partswork ved Nicklas Thrane Julie Kyhn - Psykoterapeut, Coach, Børn og unge coach, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Mit navn er Julie Kyhn, Jeg er uddannet terapeut i systemisk terapi og familieterapi, jeg er Coach i mønsterbrydning og har arbejdet som børne og unge coach på en skole igennem 3 år. Jeg har min egen virksomhed julie-kyhn.dk, hvor mine klienter både er voksne, familier, børn og unge.


Det der er særligt kendetegnende ved mine terapiforløb er, at dine udfordringer bliver løst hurtigere end du selv troede var muligt, og at du allerede efter første gang vil opleve en væsentlig ændring i din måde at være i verden på!


 

Voksne

Vi har alle en rygsæk at bære på, og har derfor mange ubevidste mønstre, som kan gøre livet svært i perioder. Det handler om at få set, de mønstre, som er uhensigtsmæssige, og erstatte dem med positive oplevelser, så du ikke behøver slæbe rundt på den "gamle rygsæk".

 

Du vil i mine sessioner opleve, hvordan kombinationen af to metoder: kognitiv terapi og systemisk opstilling, vil kunne skabe store forandringer i dit liv, uanset om du lider af angst, stress eller depression, eller bare føler, at du har brug for redskaber til at leve dit liv fuldt ud.

 

Det handler om, at få øje på og 'sluppet ´de ubevidste mønstre, vi alle sammen i større eller mindre grad har med os, og som forhindrer os et frit og ubekymret liv.

 

Unge

Føler du dig ensom? Er du trist? Har du angstsymptomer? Føler du dig konstant presset? Har du spisevægring? Er du cutter?  Eller står du et sted lige nu, hvor du har svært ved at tale med nogen om, hvad der virkelig gør ondt inden i dig?

 

Jeg kan hjælpe dig til at finde ind til, hvordan du bryder ud af de svære tankemønstre eller følelser, du har om livet lige nu. Du vil få redskaber til at kunne klare ting, du ikke havde troet var muligt for dig.

 

Teenager forældre

Føler I som forældre, at det hele er gået lidt i hårknude med jeres teenager, selvom I gør jeres allerbedste for at det ikke skulle være sådan.

 

Jeg kan hjælpe jer til at se på specifikke situationer, som I har oplevet med jeres teenager, på en hel ny måde, og I vil opleve, at relativt enkle ændringer i jeres adfærd og kommunikation, kan skabe store forbedringer i jeres relation. Smid ikke håndklædet i ringen, det er aldrig for sent at rette op på negative mønstre, og I vil aldrig fortryde at der blev gjort noget ved det. I vil få redskaber med hjem, som vil ændre i jeres tilgang til jeres teenager.

 

Familiesamtaler

Savner I følelsen af at hjemmet er der, hvor man lader op, kan være sårbar og føler sig set, hørt og anerkendt? Så kan familiesamtaler være en stor del af løsningen.

 

Både forældre og børn deltager, og vi undersøger hvad der fylder mest for hver enkelt af jer. Min erfaring er, at børnene, når de er til familiesamtaler, bliver lettede, fordi de oplever at deres forældre tager ansvar for at løse de problematikker, der gør at stemningen kan være anspændt og tingene går i hårknude derhjemme.

 

Børnene inviteres til at deltage eller byde ind i dialogen, men nogle gange er det nok for dem bare at være til stede, og blot lytte til at de voksne tager ansvar for, og sætter fokus på familiens trivsel.

 

Det er også en mulighed at afholde familiesamtaler uden børn eller kun samtaler med dit barn

 

Børn

Jeg kan igennem nærværende samtaler med dit barn, finde ind til roden af, hvad der er årsagen til at han/hun ikke trivedes lige nu. Jeg giver effektive redskaber, som netop er tilpasset dit barn.

 

Jeg har igennem de sidste 14 år, haft mange samtaler med børn, der af en eller anden grund mistrives i skolen eller hjemmet

 

Min erfaring er at det ofte skyldes, at barnet igennem en længere periode, har gået med nogen bekymringer og negative oplevelser, som det ikke har fået udtrykt. Det kan udvikle sig til manglende selvværd, vrede, ensomhed, og i flere tilfælde angst eller angstlignende symptomer.

Jeg anvender kognitiv terapi og systemisk opstilling, og kombinationen af de to metoder er nænsom og har en meget powerfuld effekt. 

 

Om mig

Jeg er certificeret systemisk opstiller og taget en overbygning som familieopstiller. Derudover er jeg coolkidsvejleder, hvor metoden er kognitiv terapi.

Jeg har en coachuddannelse i mønsterbrydning, en uddannelse som udspringer fra Sofie Manning, hvor målgruppen er voksne

 

Metoder

Systemisk opstilling og kognitiv terapi viser, hvilke skjulte dynamikker og stemninger, der er på spil i dit familiesystem, og som forhindrer dig i at turde leve livet fuldt ud.

 

Kognitiv terapi er behandlingsform, hvor vi tager på opdagelse i, hvor det negative mindset stammer fra, og hjælper dig til at se på dig selv i et nyt lys, og finde modet til at handle anderledes.

 

Du får en professionel, nærværende og autentisk coach, som på en nænsom og powerfuld måde, kan hjælpe dig/jer med at slippe gamle mønstre og leve et mere frit og powerfuldt liv.  Du vil helt sikkert få nye indsigter og en ny måde at være i verden på. Læs venligst udtalelser.

 

Min tilgang er nænsom, og jeg benytter forskellige metoder, der er tilpasset dig som voksen, barnets eller den unges udfordringer.

_______________

 

Kontakt mig ganske uforpligtende for en snak om, hvorledes jeg kan hjælpe dig eller dit barn.

 

Gå ind på julie-kyhn.dk - hvis du har brug for at vide mere.

 

Du er også velkommen til allerede nu at forespørge på en ledig tid.

 

De viste ledige tider er ikke retvisende, da GoMentor kun registrerer aftaler indgået via GoMentor - jeg vil dog gøre mit bedste for at imødekomme dine ønsker ellers vil jeg foreslå en alternativ tid.

 

Andre ydelser

Gruppeforløb - Jeg laver gruppeforløb for børn og unge, hvor temaet er:  'selvværdsboost til din teenager'. ´skolevægring´, 'angstsymptomer' eller udfordringer i forbindelse med skilsmisse.

 

Trivselskonsulent - Jeg tager ud som konsulent på skoler og andre institutioner og arbejder med børn og unges trivsel i klasser, grupper og individuelt.

Klientudtalelser

Anonym - "Vi er en familie, der bor i Jylland, og da vi fandt Julie på Go mentor og efter at have haft en forsamtale, var vi ikke i tvivl om, at det var det rigtige Match. Og vi startede i et onlineforløb. Nogen onlinesessioner var 1:1 andre sessioner var det os forældre alene eller sessioner, hvor vi alle var tilstede. Vi kom med flere udfordringer, men det væsentligste var, at vi ikke længere var et team, der spillede på samme hold. Huset var fyldt med konflikter, ked af det hed og vrede, og vi som forældre var drænede og vores børn sad konstant på hver deres værelse. Alle familiemedlemmer følte sig set og hørt. og i da kan vi faktisk grine af nogen af de ting der fylde det hele. Den store elefant i rummet, er blevet til en lille mus, vi sagtens tør tale om.Vi vil helt klart anbefale Julie Kyhn"  Læs mere  Læs mindre

Laura Christiansen - "Jeg har været i et online-forløb hos Julie grundet stress og begyndende angstsymptomer. Det fungerede virkelig godt for mig at jeg kunne sidde i mine vante omgivelser, mens sessionen stod på. Jeg følte jeg kunne være mere ærlig omkring mine udfordringer, og så skaber Julie et trygt og dejligt rum gennem skærmen. Jeg fået de ønsker opfyldt jeg havde for en nemmere og lettere måde at være i livet på. Hvis angsten og stressen prøver at vælte mig, har jeg redskaberne til at styre dem! Tak Julie Kyhn"  Læs mere  Læs mindre

Maria Olsen ( Hjælp til datter på 14) - "Julie kan noget med at nå ind til den unge og skabe kontakt, håb og mod på sig selv. Selv når den unge har mistet håbet og forældrene har mistet modet. Julie har med en varme og en tro på os, hjulpet os igennem en udfordrende periode, som betyder meget for os."  Læs mere  Læs mindre

Charlotte 36 år - "Jeg henvendte mig til Julie efter, jeg havde fået hende anbefalet af en veninde. Jeg havde igennem 1 år, opsøgt forskellige behandlere, da jeg manglede livsglæde og konstant var bekymret for alt. Efter at have afsluttet et forløb på 6 gange hos Julie, har jeg både fundet min power, og tager tingene som de kommer. Jeg er meget taknemmelig, og vil helt sikkert opsøge Julie igen, hvis jeg skulle falde tilbage i de gamle mønstre"  Læs mere  Læs mindre

Helle 42 år - "Jeg henvendte mig til Julie, da jeg under min efteruddannelse mærkede angstsymptomer, stress og depressive tanker, som gjorde at jeg ikke kunne fuldføre det som var min drøm. Det var et kæmpe nederlag ikke at kunne gennemføre mine mål, men kroppen sagde fra. Efter første gang hos Julie fik jeg troen på, at jeg igen kunne starte stille og roligt op igen. Julie bruger metoder, som jeg ikke anede eksisterede og har gjorde at jeg bare efter 3 gange kunne starte op på min drømmeuddannelse igen. Det virkede bare for mig og jeg vil varmt anbefale Julie til andre, der går med samme symptomer. "  Læs mere  Læs mindre

Nanna 25 år - "jeg har døjet med forskellige udfordringer i min hverdag blandt andet lavt selvværd, stress og angst, men præstationsangst var den primære årsag til, at jeg søgte hjælp. Jeg valgte faktisk Julie i første omgang på baggrund af udtalelserne fra tidligere klienter og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det, for nu er egen af dem, der er blevet hjulpet af Julie og kan opfordre andre til at gøre det samme. jeg har tidligere været hos en psykolog og en psykoterapeut, hvor mange sessioner ikke hjalp, men efter første gang hos Julie kunne jeg mærke en betydelig forskel og hele forløbet har ændret min hverdag så markant. Arbejdet er konkret og handlingsorienteret og jeg følte, at jeg gik derfra med værktøjer jeg kan bruge i min hverdag. jeg har fået højere selvværd, jeg er ikke længere stresset, min angst er blevet markant mindre og jeg har endda formået at lave en præsentation på arbejdet, som var en kæmpe milepæl for mig. jeg kan på det aalervarmeste anbefale Julie."  Læs mere  Læs mindre

Mor til søn på 10 år - "Mor til søn på 10 år - Vores søn på 10 år var kommet ind i en dårlig periode med angstanfald, vredesudbrud og mange sygedagemed mavepine. Det påvirkede både ham og hele familien meget negativt og konfliktniveauet var meget højt. og helt ærligt, så famlede vi som forældre i blinde og manglede overskud. Vi var fanget i en dårlig spiral og valgte at tage til Julie, hvor både min søn og jeg var med. Det var en meget vild oplevelse at være hos Julie. Hun fik lynhurtigt sporet sig ind på os begge to og fangede min søn helt som han er. Kemien var rigtig god og igennem de to dage fik de åbnet op for min søn, både gennem samtaler og øvelser, Vores søn gik derfra meget løftet og den negative spiral for familien var fuldstændig vendt. Nu havde vi fået en fælles oplevelse, et fælles sprog om det svære og en fælles lyst til at flytte os. Som mor lærte jeg også rigtig meget om, hvordan jeg skal håndtere de svære situationer. Siden hen har min søn fået det meget bedre. Angstanfaldene stoppede helt, og efter vi har været der en gang mere, er han ikke længere bange. Jeg er meget taknemmelig for behandlingen, som ramte os rigtigt godt. kombinationen af det intensive forløb, samtale, øvelser fungerede rigtig godt. Julies behandling får mine største anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Mads 22 - "Jeg var deværre kommet ud i et misbrug, som startede med hash og lidt kokain til festlige lejligheder. Det så jeg ikke som det store problem, da jeg havde styr på det. Desværre begyndte det at gå ud over min uddannelse og mit forhold til min kæreste. Mine forældre var bekymrede, og jeg indvilligede i at opsøge Julie. Jeg har været der 5 gange. Jeg har styr på mig selv igen, kan overskue mit studie, og mit forhold til kæresten er blevet meget bedre. "  Læs mere  Læs mindre

Louise 20 år - "Jeg har lige afsluttet et forløb hos Julie. Jeg har været udfordret med angstsymptomer, og har lidt af præstationsangst. igennem en årrække uden at få gjort noget ved det, men til sidst blev alt en kamp. Jeg har ikke før talt med nogen om, hvad jeg gik og tumlede med. Julie formåede at skabe lige præcis den tillid, jeg havde brug for. Jeg kunne tale frit, og hun formåede at give mig lige præcis de redskaber, jeg havde brug for, så jeg nu står stærkere, og tør stå ved, hvem jeg er. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Julie."  Læs mere  Læs mindre

Lisa 52 år - "Efter en svær skilsmisse, var det en stor udfordring for mig at få hverdagen til at hænge sammen med 3 børn, jeg pludselig kun skulle have hveranden uge. Min karriere kørte på højtryk, men inde i havde jeg det så dårligt. Jeg havde brug for en person, der kunne hjælpe mig til at finde glæden ved livet tilbage, så jeg ikke blev ved med at flygte fra alle de følelser, der lå og ulmede. Jeg har efter et forløb hos Julie, fået en helt anden glæde ved mig selv. Jeg er ægte, og kan være den mor jeg ønsker at være. Har lært at takle svære udfordringer og konflikter på en helt anden måde. Jeg kan trække vejret igen. Giver Julie mine bedste anbefalinger!"  Læs mere  Læs mindre

Susan 55 år - "Jeg kontaktede Julie, da jeg havde fået hende anbefalet af en veninde. Jeg var en smule skeptisk, da jeg havde gået i et længere forløb hos en psykolog og prøvet flere former for alternativ behandling. Jeg gik ned med stress og måtte forlade mit arbejde. Det er 6 år siden, og det er først efter et forløb hos Julie, at jeg har fået livsgnisten tilbage. Julie har via de metoder, hun bruger fundet ind til roden af, hvad der var årsagen til stressen. Vi har kigget ind i mit familiesystem, og jeg er blevet klar over, hvad der er roden til, hvorfor jeg blev ramt af stres. Det har givet mig en forståelse af, hvem jeg er, og hvordan jeg vil leve mit liv fremover. Hvis der er stress-signaler på vej, har jeg nu redskaberne til at håndtere det. Tak Julie Da de"  Læs mere  Læs mindre

Ung mand 25 år - "Jeg tog kontakt til Julie, da jeg igennem de sidste 3 år har haft længere perioder, hvor jeg haft depressive tanker og haft angstlignende symptomer. Julie har igennem et samtaleforløb på 10 gange givet mig lige nøjagtig de redskaber, jeg har haft brug for. Når jeg har de dårlige perioder, som kommer af og til, ved jeg, hvad jeg skal gøre, for at komme ud af det igen, og nu har jeg igen troen på livet, og kan leve mine drømme ud. Jeg kan på det varmeste anbefale Julie Kyhn"  Læs mere  Læs mindre

Amanda 16 år - "Julie hjalp mig til at turde åbne op og tale om de negative omstændigheder, jeg på det tidspunkt var fanget i. Det var bestemte hændelser i mit liv, der igennem en årrække var blevet en stor byrde at bære på, og jeg havde svært ved at se lyst på fremtiden. Ved Julies samtaler fandt jeg en person, jeg kunne have tillid til. Hun stillede de rigtige spørgsmål og benyttede de rigtige metoder tilpasset mig. Hendes spørgsmål satte tankerne i gang. Mine fremtidsmål og min begrænsende tanker blev visualiseret med farverige materialer eller på papir, der gjorde det let for mig at forstå min egen situation. At omdanne sine følelser og mål til figurer og farver satte mit liv i perspektiv. Jeg fik en indre kraft og styrke frem, men det vigtigste var også, at jeg følte, at min krop og mit sind var med under hele processen. Jeg fik et helt andet smukt og sundt kendskab til mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Familie/ Betina 43 år og datter 11 år - "Vi valgte at tage kontakt til Julie, da vores datter havde svært ved at sige fra og stå fast i forhold til venner i skolen. Hun var angst for at gøre noget forkert dels hjemme og i skolen og havde hele tiden brug for at blive bekræftet i, at det hun gjorde var helt i orden. Som mor tog jeg kontakt til Julie for at få hjælp til at dels at forstå og dels at kunne hjælpe min datter i de udfordringer hun stod med. Det har været en kæmpe hjælp for os som familie at være i et forløb med Julie og mange ting er blevet meget lettere - både for vores datter og for os som forældre."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.