Kirsten Øvlisen - Psykoterapeut, Parterapeut

Kirsten Øvlisen

Psykoterapeut, Parterapeut

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Terapi handler om at komme væk fra fastlåste steder, at udvikle sig og få livskvalitet, handlekraft og livsglæde ind i sit liv. Kirsten Øvlisen - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Det er grundlæggende positivt, at søge terapi, for bag det svære, ligger der altid et ønske om forandring.


Det kan være mere akutte situationer såsom skilsmisse, sorg, brudte relationer, sygdom, stress, utroskab eller job relaterede udfordringer, der får dig til at søge terapi.


Det kan også være mere langstrakte problematikker og mønstre, der har drænet dig i så lang tid, at det går udover din livskvalitet og handlekraft.


Uanset hvad der er svært, så sker der noget, når du bestiller en tid hos mig. Du har nu allerede taget det første store skridt til en forandrende proces.


VIGTIGT: hvis du er henvist fra lægen - er jeg ikke med i den ordning. Hvis du alligevel har lyst til at bruge mig - er du hjertelig velkommen - jeg kan bare ikke give rabat. 


Individuel terapi:

Terapi kan være med til, at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig. På en måde handler det om, at du kommer til at gå i takt med dig selv og dét smitter af på både livsglæde og handlekraft.


Hvad kan du dele med mig?

Alt det, der står i vejen for at du kan være DIG, på den måde du gerne vil være dig.

Vi ser på, hvad der påvirker dig og fjerner det fra det liv, du har lyst til at leve.


Hvad forstyrrer dig og din livskvalitet:

  • Du føler, at du sidder fast i dit liv?
  • Du er stresset i din hverdag?
  • Dit parforhold er uden gnist og glæde?
  • Du går med skilsmissetanker eller har svært ved at lande ovenpå en skilsmisse?
  • Dit liv er faldet fra hinanden ovenpå utroskab?
  • Du er trist og går for meget alene med tankerne?
  • Der er mange vigtige ting - I aldrig taler om i familien?
  • Jalousi fylder alt for meget i jeres forhold? 
  • Familielivet er presset og der er bekymringer omkring et barn eller dine og mine børn?
  • Du tør ikke rigtigt kaste dig ud i kærlighedslivet?
  • Du kan ikke nå ind til din kvinde og føler dig ofte afvist?
  • Du elsker ikke din partner mere, men kan ikke komme videre?
  • Du har svært ved at mærke, hvad du brænder for og livet går ligesom bare sin gang?
  • Der er energivampyrer i dit liv: din mor, eks.partner, svigermor, chef, veninde?
  • Sexlivet er forsvundet eller blevet til noget, der blot skal overståes?
  • Du har sygdom eller sorg tæt inde på livet og er det tungt?
  • Du vil ha´ det allerbedste ud af dit liv fra nu af?

Når vi ikke får handlet i vores eget liv går det udover livsglæden og energiniveauet.


Forpustet – sænk lige farten en smule….

Hvis vi lever med mange bekymringer i hverdagen – prøver vi ofte at fikse ting.


Vi gør lidt mere, løber lidt hurtigere, bliver måske kede af det, opgivende eller vrede og indhentet af ikke at slå til – og fjerner os dermed både fra os selv, det liv vi ønsker og nogle gange også fra de mennesker, der står os nærmest.


Du behøver ikke fikse, løbe eller fjerne dig, det er her terapi kan lære dig noget nyt, så dit liv kan blive et meget bedre sted at være.


Parterapi:

Der er mange par, der kæmper med manglende nærvær og konflikter der ikke rykker sig.


Ofte ender det med alt for lidt kys, snak, sex, ømhed, forståelse, anerkendelse, fortrolighed, venlighed og hjælpsomhed og I kan selv fortsætte listen.


Frustrations niveauet kan være højt og det kan fyge med beskyldninger eller måske lever I to parallelle liv, hvor ligegyldighed har fået overtaget. Det kan være længe siden I har spurgt til hinandens tanker, ønsker og drømme.


Det afgørende er ikke, at I er endt der - men derimod, at I nu vil gøre noget ved det.


Skift det ud, der ikke virker - istedet for at skifte hinanden ud!


Med parterapi kan jeg hjælpe jer med:

  • At blive meget bedre til at lytte til hinanden. Mange tror god kommunikation handler om gode talegaver – langt hen af vejen handler det om, at lære at lytte på en ny måde - ofte har vi så travlt med at forsvare og forklare os selv, at lytningen går tabt.
  • At give jer et overblik, der viser, hvad der sker i relationen og få øje på de mønstre I bliver fastlåst i. Vi arbejder så på, at få dem låst op – i stedet for at gå op i, hvem der har ret.
  • At skabe en god kontakt imellem jer, så I får lyst til at dele meget mere med hinanden.
  • At få ny indsigt og viden, som I kan bruge derhjemme, så det kan blive sjovere og mere kærligt at være jer to.  
  • At I slipper ubevidste mønstre og får et bevidst modent parforhold, hvor I ikke bliver fanget i fortiden, men kan få det allerbedste ud af nuet.


Om mig:

Jeg hedder Kirsten Øvlisen og jeg er uddannet psykoterapeut og har derudover en specialuddannelse i parterapi og har stor erfaring med både individuelle samtaler samt parterapi.


Nogle kan synes, det er lidt grænseoverskridende at søge hjælp og tale om sig selv. Hos mig er stemningen afslappet og ligetil og jeg ved fra udtalelser gennem årene, at det er let at sidde overfor mig, hvor humor og alvor går hånd i hånd. 


Gode grunde til at bruge mig:

  • Professionel
  • Varm
  • Vi har god tid sammen
  • Prisvenlig
  • Mulighed for fleksible mødetidspunker
  • Medlem af psykoterapeutforeningen og certificeret psykoterapeut og parterapeut
  • Gode udtalelser fra personer, der har været i terapi 


Derudover er jeg så glad for mit job og for de personer, der sætter sig i stolen overfor mig, som ønsker gode forandringer i deres liv.


Så du og I er hjertelig velkommen hos mig.

Klientudtalelser

Hanne og Peter - "Nu taler vi med hinanden og ikke til hinanden. Min mand og jeg var i et livløst forhold, uden gode snakke, sex og ømhed, ja faktisk gad vi ikke engang skændes mere. Jeg følte mig på skift ulykkelig, desperat og opgivende og meget modvilligt fik jeg min mand med til parterapi hos Kirsten. Det har været begyndelsen på en rejse, hvor vi har lært, at udtrykke dét, vi længes efter istedet for bare at kritisere eller opgive den anden. Vi mærker de små skridt, der fører os tættere på hinanden. Min mand er meget positiv overrasket over, hvad parterapi går ud på. Kirstens rolige, respekterende og humoristiske facon er helt sikkert med til, at han smider facaderne og føler han har noget vigtigt, at bidrage med som mand og menneske i vores parforhold. Nogle gange lytter jeg bare til, hvordan Kirsten taler med ham og jeg har derfor opdaget, hvad der sker, når jeg taler med ham og ikke til ham. Vi har begge meget at lære, men hvor er det livsbekræftende, at udvikle i stedet for den bevidstløse afvikling, vi var i gang med. "  Læs mere  Læs mindre

Sussi (voksen barn af alkoholiker) - "Jeg får øje på mine muligheder, kvaliteter og styrker sammen med Kirsten. Det kan virke meget grænseoverskridende, at skulle blotte sine inderste tanker og følelser for et helt fremmed menneske. Men da jeg første gang sad overfor Kirsten, føltes det som det mest naturlige, at dele min historie med hende. Kirsten udstråler så meget varme og empati og har samtidig en enorm stor faglighed og professionalisme, der gjorde, at jeg bare slappede af og følte mig tryg. Kirsten ser mine ressourcer, muligheder, kvaliteter og styrker og hun hjælper og støtter mig, så jeg selv får øje på dem. Kirsten har de sidste mange år været en uvurderlig hjælp og sparringspartner for mig. Og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg fandt vej til hende. Kirsten har gjort og gør stadig en kæmpe forskel for mig. Sussi (voksen barn af alkoholiker)"  Læs mere  Læs mindre

M og C - "Kærligheden og kommunikationen kører på et højt niveau, og vi er et sted, hvor der er tillid og respekt igen. Vi er glade, fjollede og kropslige og har det fantastisk. Vi er enige om, at blive det svært igen så tøver vi ikke et sekund med, at kontakte Kirsten. Hun er en fantastisk pige og betyder meget for os begge. Knus"  Læs mere  Læs mindre

Trine - "Jeg får boostet min tro på egne evner Efter en samtale med Kirsten oplever jeg, at det, der ellers synes svært, uoverskueligt og smertefuldt pludselig fremstår langt nemmere tilgængeligt og overkommeligt. Jeg oplever at få boostet min tro på egne evner, min tro på mig selv, og mit mod til at møde livet på godt og ondt - velvidende at jeg nok skal klare mig. Når byrderne bliver for tunge og sindet for mørkt, har Kirsten en ubeskrivelig unik evne til at hjælpe mig til at igen få fodfæste og fatte mod. Hendes engagement, interesse og oprigtighed gør samtalerne fulde af varme og tryghed mens hendes kompetencer indenfor samtaleterapi er fantastiske. Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten og gør det til alle jeg har kær - så ved jeg, at de er i de bedste hænder."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.