GoMentor 24/7
Fortrolig online-terapi og coaching
- uanset tid og stedSkriv fortroligt med en psykolog, terapeut eller coach online.

Abonnementer med GoMentor 24/7

Vilkår og betingelser:

GoMentor 24/7 forudsætter tilmelding af betalingskort. Abonnementet træder i kraft fra det tidspunkt, du matches med en personlig psykolog, terapeut eller coach. Minimumsprisen er 496 kr. ved månedlig betaling. Abonnementet fornyes automatisk efter endt periode. Automatisk fornyelse kan opsiges frem til fornyelsesdatoen i den pågældende måned. Din personlige psykolog, terapeut eller coach forpligter sig til at svare dine beskeder inden for senest 24 timer. Ved fortrydelse inden for de første 7 dage, refunderes det indbetalte beløb.

Hvordan kommer jeg i gang?

1
Klik på den lilla knap herunder og udfyld skemaet, hvor du fortæller lidt om dig selv og din situation.
2
Vi finder og matcher dig med en psykolog, terapeut eller coach, som har erfaring med netop det område, du ønsker hjælp til.
3
Du får besked via mail, så snart du er matchet. Derefter kan du skrive fortroligt med din personlige psykolog, terapeut eller coach uanset tid og sted fra din computer, tablet eller smartphone.

Hvad siger andre om GoMentor 24/7?

GoMentor har hjulpet over 70.000 personer og hjælper også gerne dig

Professionel hjælp

Alle psykologer, terapeuter og coaches tilknyttet GoMentor er professionelle med relevant uddannelse og erfaring. Du får direkte adgang til at skrive med din personlige psykolog, terapeut eller coach via en sikker og fortrolig online-platform.

Fleksibelt og fortroligt

Du betaler kun for den periode, du har brug for, og kan frit vælge mellem fire forskellige abonnementer. Det er naturligvis nemt at opsige dit abonnement. Terapi og coaching behøver ikke at være dyrt.

Nemt og tilgængeligt

Du kan skrive fortroligt med din personlige psykolog, terapeut eller coach døgnet rundt fra din computer, tablet eller smartphone, uanset om du har brug for terapi, coaching eller vejledning til at komme videre i dit liv.

Hvordan fungerer det?

Vi matcher dig med en af vores 370 psykologer, terapeuter og coaches på GoMentor, og du har mulighed for fuld anonymitet.

Du kan skrive ubegrænset døgnet rundt og betaler kun for den periode, du har brug for.

Få personlig hjælp, sparring eller rådgivning.

Vil du vide mere om GoMentor 24/7?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar i denne FAQ. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål.
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere