skilles /blive sammen- få hjælp til og blive afklaret

Skrevet d. 19-2-2018 17:21:22 af Heidi Egeberg - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Skilles/ Gå fra hinanden – eller blive sammen- få hjælp til at blive afklaret.

Går du/ i og overvejer om det er den bedste løsning for jer. Der kan gå mange tanker igennem en, når forholdet ikke fungere.

·         Passer vi sammen.

·         Er vi vokset fra hinanden?

·         Er vi ved at glide fra hinanden?

·         ”jeg tror ikke længere han/ hun elsker mig.

·         Jeg bliver ikke længere værdsat.

·         Misforstår I i hinanden?.

·         Savner I mere nærhed i forholdet

·         føler i jer forsømt.

·         Savner i Støtte, og opbakning og bekræftelse.

·         Vi har ikke længere sex med hinanden.

 Lader i konflikterne ligge, som kan være med til, i får lukket så meget ned for følelser og behov og tilliden, så tankerne om, det er nok bedst vi går fra hinanden, kan få så meget plads i jer, så det overtager, så alt det i har haft sammen, bliver gemt alt for langt væk.

Har i trukken jer mere ind i jer selv, som skaber større og større afstand imellem jer, så i ikke kan mærke hinanden. Er i ude af kontakten med hinanden, og derfor bliver i lettere irriteret, vrede og skælder ud og  kritisere.

Der kan være mange årsager til, i er nået dertil. Arbejde, børn, karriere, sygdom, er der gået dagligdag i forholdet, har i glemt hinanden.

Min erfaring som parterapeut er, der kan gøres noget, hvis man er åben overfor at arbejde med det i parterapi.  Det handler meget om, at kunne finde vejen ind til, at kommunikere med hinanden og få løst op for, hvorfor i nåede dertil, der er en grund, og et mønster, som har fået overtaget.

Få hjælp til at rette vrede og frustrationer mod det negative mønster i stedet for på hinanden.

 

Så i får skabt en tryghed med hinanden, som kan åbne op for det i savner og længes efter. Et parforhold, er der hvor man gerne skal føle sig tryg, og vide man er der for hinanden.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere