hvorfor bliver du ramt af stress eller andet

Skrevet d. 16-8-2019 15:01:09 af Aida Mansoor - Psykoterapeut MPF, Parcoach, Skilsmissecoach, Børn og unge coach, Stresscoach, Traumeterapeut, Tankefeltterapeut

METAsundhed er en model, der hjælper med at forstå, hvordan traumer, gener og miljø kan være en del af årsagerne bag sygdomme. På den måde kan man bruge det som en metode til at finde ud af, hvad der er den bedste kombination af behandlinger for at understøtte et godt forløb.

 

METAsundhed oversætter kroppens symptomer sådan at vi kan forstå hvad den fortæller os når vi ikke føler os raske. På denne måde gør det os i stand til at forstå, at der ligger en intelligens, som er udviklet gennem millioner af år, bag kroppens måde at fungere på. Ved at forstå og samarbejde med denne intelligens kan vi optimere vores helbred, spare os selv for frygt og blive gladere, mere selvhjulpne mennesker.

 

METAsundhed er en detaljeret beskrivelse af sammenhængen mellem kroppens organ-væv og de hertil hørende problemstillinger/konflikter. De fleste organer består af flere væv som alle har deres specifikke funktion. METAsundhed fokuserer altid på det specifikke organ-væv.

 

Et eksempel på hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

Hvis du fx. har tør, hvid hud på albuerne :

Ifølge MetaSundhed så er organvævet her overhud, og det betyder at du et sted i dit liv oplever noget som du gerne vil ”skubbe væk”. Dette skal forstås i overført betydning – dette “noget” kan være et menneske, men det kan også være en situation. Det at huden er tør fortæller, at den konflikt du oplever, ikke er løst – dvs. det er noget der stadig foregår. Vi kalder det stress-fasen. 

Med denne viden i hånden kan du se din tørre hud som værende meningsfuldt fordi det gør dig i stand til at finde ud af hvad det er for en situation du har brug for at få løst for, at du kan komme over din tørre hud. 

Når situationen finder sin løsning vil vi forvente, at huden i en periode bliver mere kløende, rød, varm og fugtig som tegn på, at en regenerations-proces er i gang. Dette kalder vi regeneration-processen. Herefter vil huden normaliseres (heles) hvis ikke der opleves yderligere konflikter af denne art.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere