Tryghed og tillid i et samtale-forløb

Skrevet d. 6-12-2018 10:35 af Ulla Vestergaard - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Terapeut, Coach

Tryghed og tillid i et samtale-forløb er vigtig. 
Jeg får ofte henvendelser fra nogen og så sent som i går fra to personer, som har fået et individuelt forløb anbefalet af andre. Nogen har hørt om de igennem familie, venner eller kollegaer. Andre kommer fordi deres leder ønsker at hjælpe og har fokus på at styrke arbejdsglæden og den sociale kapital. Mange andre henvender sig fordi de har fået det anbefalet af deres læge.


Hvorfor er det, at det stadig kan være tabu ved at gå ved en terapeut eller psykolog? Husk at du jo ikke behøver at fortælle andre mere end du selv ønsker om dit forløb. Mange af de ting vi hver især oplever er ofte ret universelle og almindelige, selvom mange af os kan føle os ret alene med tingene. Derfor er der mange, der ønsker at få tingene vendt med en professionel. 


Hvorfor er det, at det er nemmere at kalde terapi fx samtaler, coaching, mindfulness eller ledersparring? Lad os kalde det det, der giver bedst mening for dig. Jeg lægger stor vægt på, at der er tillid og tryghed ved at komme hos mig. Mange er fx bekymrede for, hvad deres leder skal have at vide, hvis de vælger at lade virksomheden vide at de deltager og virksomheden skal betale. Jeg aftaler altid klare rammer med den enkelte medarbejder og/eller leder og når jeg sender en faktura til virksomheden, skriver jeg det, der giver bedst mening at kalde det. Det kan hedde coaching, sparring, supervision, mindfulness eller ledersparring.


Min tilgang er helhedsorienteret og holistisk og jeg anvender den tilgang og de teknikker og metoder, som jeg tænker gavner den enkelte bedst. Jeg har 20 års erfaring med samtaler, 12 års erfaring med terapi og coaching og 6 års erfaring med at undervise i mindfulness. Jeg lægger stor vægt på, at mine kunder føler sig godt behandlet, hjulpet og mødt. Jeg har tavshedspligt og lægger stor vægt på, at det skal være trygt og tillidsfuldt at komme. Jeg lægger vægt på, at der er gennemsigtighed og troværdighed. Jeg opbevarer kun relevante notater til eget brug og oplysninger er opbevaret et sikkert sted, hvor andre kunder ikke kan se dem. 


Du kan ringe helt uforpligtende til mig for at høre, om der er et godt match. 


De bedste hilsner 


Ulla Vestergaard

Certificeret coach, certificeret mindfulness-instruktør, terapeut og socialrådgiver

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere