Sundhed er et ansvar vi hver især må tage på os

Skrevet d. 11-2-2019 16:35:34 af Steffen Gilmartin - Coach, Parcoach

Fordi vores sundheds system reelt er et sygdoms system, som ikke er i stand til at holde os sunde, så er det op til os selv at gøre noget aktivt for at holde os raske ved at forebygge og tænke over hvad det er vi spiser og gør med vores krop.


Jeg startede med at gøre som de fleste, jeg begyndte at træne endnu mere og spise lidt mindre. Træningen var god, men vægten ville ikke gå ned. Senere fik jeg læst "Obesity Code" af Jason Fung, som forklarer at det er insulin som er problemet til overvægt og hvis vi holder insulinen nede, så vil vi kunne tabe os og blive raske. Og det som holder insulinen nede er et begrænset indtag af kulhydrater, som sukker i alle former, stivelse, brød, pasta, ris, honning, tørret frugt, sødemidler, kiks, slik, alkohol osv. Det fik mig på sporet Ketogenic Diet og med den kost ændrede jeg mine kostvaner. Jeg stoppede med at spise sukker og det ændrede mit liv. Jeg var ikke længere en slave af en giftig sukkeri kost. 


En anden læge jeg fulgte var Jerry Tennant, som har skrevet bogen "Voltage is Healing" om hvordan kroppen laver strøm. Han fortalte om sygdommen lavt stofskifte (hypothyroidism) og rodbehandlede tænder, og hvor udbredt det var. Jeg havde både lavt stofskifte, som jeg har arvet fra min mor, som selv havde sygdommen og jeg havde gud hjælpe mig også rodbehandlede tænder.


Idag tager jeg naturligt tørret thyroid hormon (noget man har gjort i over 150 år) og min temperatur er oppe nu på 36.3, som tidligere lå på 35.4 . Og efter også at have læst bogen "Rootcanal Cover-Up" og hørt på flere andre læger, fik jeg hevet tre rodbehandlede tænder ud, en krone og fire sølvplumper udskiftet med plastik. 


En anden vigtig begivenhed i mit liv var da min søster Iben fik konstateret lungekræft. Jeg besøgte hende en del og hjalp hende med at lave research, for at finde ud af hvad der i virkeligheden foregik. Det viste sig hun havde tre rodbehandlede tænder, som sendte giftige streptokok bakterier ned i lungerne. Den kemo terapi hun gennemgik slog hendes immunforsvar yderligere ned. 


Jeg opdagede nu biologen Thomas Seyfried fra Boston University, som har studeret en masse kræftstudier og fundet ud af at kræft er en metabolistisk sygdom i mitokondrierne og ikke en genetisk sygdom. Han siger at når man behandler kræft med den medicinske behandling, ketogenic diet, så dør de fleste kræft celler fordi de lever af sukker. 


Med den research anbefalede jeg at min søster skulle få hevet sine rodbehandlede tænder ud og starte på en ketogenic diet. Det var selvfølgelig en stor ting, men hun sagde ja til det med tænderne og ville også gerne ændre sin kost. Men hun var nok bare for langt i hendes sygdom og det var svært at gøre noget. Hun fik en meget værdig død, med stor hjælp fra hende familie og venner. 


Jeg håber I har lyst til at undersøge hvordan I også kan holde jer sunde og forbygge sygdomme for dig og din familie. Husk at det er meget kompliceret det som foregår i kroppen og derfor er det vigtigt at lytte på flere forskellige kilder.Lavt stofskifte: Broda Barnes, Mark Starr, Stop The Thyroid Madness mfl.

Rodbehandlede tænder: "Rootcanal Cover-Up" af Georg Meinig, Jerry Tennant

Fedme, sukkersyge, Insulin Resistance mv.: Jason Fung, Ivor Cummins, Gary Taubes, Dr.Berg

Kræft: Thomas Seyfried

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere