Stress er en paraplydefinition

Skrevet d. 12-6-2018 08:24:28 af Pia-Emilie Brozek

Stress er en paraplydefinition

https://pics.gomentor.com/p/id_8398__b_0__ext_jpeg__w_180__sc_1/n4uYi-w0O0DcrPdWUFbLkc0mDqu5tmhGdYGmjyZNRVM,mF3EC5OrJbxusxpKtu_raff40jMdNCWraZNAjtd4p2A,Rn4Ajn__mr-z

                                                Stress er en paraplydefinition


Arbejde, familie, parforhold, børn, venner, fritid – der er som voksen mange ting at forholde sig til og ikke mindst at leve op til. Føler du, at du er i konstant kapløb med tiden, og bliver din hverdag med arbejde, gøremål og familie uoverskuelig?

Stress rammer rigtig mange, og nogle kalder det for en folkesygdom.

Stress er en paraplydefinition, der dækker over mange forskellige tilstande. For hvornår er du stresset? Er det når du har for meget arbejde? Er det når kravene overstiger dine ressourcer? Føler du dig kørt over af en vejtromle? Stress er en samlet betegnelse for en lang række problemer og udfordringer, derfor kan vi ikke bare spytte de samme løsningsforslag ud til alle stress ramte.      

Det betyder ikke, at du ikke skal gøre noget ved det. Det betyder, at vi skal tage udgangspunkt i DIG og DIN situation.

Stress forbinder de fleste med arbejde, hvilket ikke er underligt, fordi det er her, vi hver dag skal præstere. Det er her stress rammer KONTANT, og kan føre til langvarig sygemelding. Men som det hele menneske vi er, er det ikke nok kun at se på stress i forhold til arbejde. Der er også alle præstationerne i forhold til familieliv, børn, parforhold og behovet for at realisere os selv.

Gennem et stressforløb hos mig ser vi på dit liv som en helhed. Formålet med forløbet er, at få dig ud på den ”anden side”, få struktur og overskud så du kan passe dit arbejde og være sammen med din familie med glæde.

Ser du stresssymptomerne i tide, eller opdager du det først, når du er ramt alvorligt med sygemelding til følge, kan jeg hjælpe.

Jeg hjælper dig hele vejen med forståelse, erkendelse og med strategier til vejen ud af stress eller udbrændthed. Vi laver også en plan så du undgå tilbagefald.

 Ring eller skriv til mig her på GoMentor

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.