Særligt til unge

Skrevet d. 6-12-2018 10:57:34 af Ulla Vestergaard - Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Mentaltræner, Terapeut, Coach

Særligt til unge


At være ung og ungdomsårene er for mange forbundet med forskellige udfordringer. 

Jeg har 20 års erfaring med samtaler med unge. Kan du genkende et eller flere af følgende temaer? Det er der rigtig mange unge, der kan. 

  • Uddannelse. Måske synes du, at der er mange krav du skal leve op til? Måske synes du, at det er svært at vælge den rette uddannelse? Du føler pres ved eksamener? 
  • Venner. Måske vil du gerne have flere venner ind i dit liv? Måske er du i tvivl om, om de venner du har er de rigtige lige nu? Måske oplever du, at du bruger for meget tid på de sociale medier og det faktisk ikke gør dig gladere?
  • Parforhold. Måske er du i tvivl om, om du er sammen med den rigtige? Måske har du svært ved at sige, hvad du har brug for? Måske har du svært ved at finde en kæreste og gerne vil?
  • Familieforhold. Måske oplever du, at du har svært ved at være sammen med din familie? Måske oplever du, at de ikke forstår dig? Oplever konflikter eller du ikke får sagt fra?
  • Måske oplever du stress, angst, tristhed, vrede, søvnproblemer og/eller ensomhed og ønsker at få det bedre?
  • Måske er du selv eller en i din familie ramt af sygdom og du savner redskaber til bedre at håndtere det? 
  • Du er i tvivl om, om du bruger dit liv på det du virkelig gerne vil og synes måske, at du trænger til et skub til at vælge det, der gør dig virkelig glad. 

Ungdomsårene kan være særligt vanskelige. Det kan være, du mangler støtte og sparring i forhold til, hvordan du bedst mestrer ungdomsårene og her kan det give rigtig god mening at tale fortroligt og trygt med en professionel samtalepartner. Jeg giver dig redskaber, som du også kan bruge efter et afsluttet forløb, så du også fremover er bedre rustet til at mestre og håndtere tilværelsen. 

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem om de ting, der bekymrer dig. Eller du har prøvet men ikke oplever, at andre forstår dig? Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre. 

Hvad sætter vi fokus på i samtalen?

I samtalen sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt i dit liv. Du kan tale om de ting, som du oplever er svære og som måske går udover din glæde og overskud. Jeg husker selv, hvordan det var at være ung og har igennem 20 år haft professionelle samtaler med unge, så uanset hvad du har brug for at tale om, lytter jeg og hjælper dig godt på vej. Jeg har stor erfaring med tale med unge, som befinder sig i forskellige livssituationer. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum og jeg har tavshedspligt så det du fortæller mig, kommer ikke videre. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak og for at høre, om du oplever, at der er kemi og tror på, at jeg vil kunne hjælpe dig godt videre. Du kan også skrive til mig. 


De bedste hilsner


Ulla Vestergaard

Certificeret coach, certificeret mindfulness-instruktør, socialrådgiver og terapeut. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere