Når vi sidder fast i negative tanke- eller handlemønstre...

Skrevet d. 8-11-2014 12:20:09 af Christina List - Psykoterapeut, Coach

Det er bare svært at komme videre, når tanker, dårlige vaner eller handlemønstre spænder ben for vores fremgang, selvom vi egentlig dybest set gerne vil videre, og føler os klar til at tage et spring fremad i livet.

Vi kan ende med, at gå og rase over den indre kamp vi føler indeni og være fortvivlet over hele tiden at falde tilbage. Over længere tid bliver vi nedtrykte og modløse, og til sidst synes det hele at være ligemeget.

Rigtig mange ender som offer for deres egen indre konflikt, fordi de ikke har fået den løst hos en professionel terapeut eller psykolog. I stedet søger nogle få måske læge og får symptombehandlet de fysiske reaktioner i kroppen som følge af konflikten. Desværre løser det dog ikke den psykiske konflikt bag, og årsagen til dens oprindelse.

Andre taler måske med venner, familie eller kollegaer og får både råd og vejledning i god mening. Mange gange kan det lette en smule at få sat ord på vores tanker og følelser, men hvis vi vil have bearbejdet den psykiske konflikt og årsag én gang for alle, så er det i terapi.

Jo før, jo bedre.

Terapeuten er en engageret lytter som er uddannet til at afklare og give gensvar på selv de mest indviklede og skjulte mønstre i personlighedens indre.

Terapien er en spændende rejse.

Begyndt den nu.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere