Neuro lingvistisk coaching

Skrevet d. 30-5-2018 13:59:50 af Thor Oppenhagen Christensen

Neuro lingvistisk coaching

https://pics.gomentor.com/p/id_78c5ebeff176428f915c32717011b71c__b_0__ext_png__w_180__sc_1/thor 1.png

Neuro lingnvistisk coaching har vi sat sammen med vores  bio / neurofeedback hjernetræning, da det i stor grad handler om, hvordan vi bliver ved med at genskabe de gamle indlærte mønstre hos sig selv, i familien og på arbejdet. 

Det gælder derfor om at få ryddet op i de gamle automat programmer, der hele tiden dukker op fra underbevidsthede og skaber hverdagen.

En del af årsagen til at bevidstheden tabes til stress, emotionel sårbarhed, depression, angst eller de uforløste problemer som skaber dårlig søvn er, at hjernen ikke kan overskue informations bearbejdningen og forsøger at sparre på energien ved at slå frontallappen fra, og gå ned i automatprogrammerne i det limbisk system, fordi det kræver mindre energi at køre dem.


Problemet med dette system er, at automatprogrammerne ikke er baseret på fornuft, men på følelserne og hvis noget har godt fat i os, så er det følelsernes magt.


Når automat programmerne først komme frem i bevidsthedens lys, så kan de ændres til noget mere hensigtmæssigt, og du får bedre mulighed for at skabe den du gerne vil være.     


Ved at sætte de to trænings metoder sammen, gør vi dig i stand til at finde og bruge alle de ressourcer, du er i besiddelse af, men som du endnu ikke anvender. 

En anden ting er, at kan tanker gøre os syge, så kan tanker også gøre og raske,

Neuro lingvistisk coaching kan defor anvendes til mange problemstillinger, såsom vrede, angst, tab, mindreværd, vaner, afhængigheder, fobier, depression m.m

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.