Livets dans

Skrevet d. 4-10-2021 07:07:13 af Andreas Mouritzen - Psykolog, Mindfulness instruktør

For at kunne forstå det her, kan du ikke kun bruge din logik. Ofte vil vi gerne have, at det der sker kan forklares så vores hoved kan forstå det, eller acceptere det. 


Men hvis man kigger på atomer, solsystemer osv osv, så beskriver videnskaben, at det er en dans. Og en dans er ikke tilfældig, der er en form for samhørighed.


Sæt to mennesker til at danse overfor hinanden, og se hvad der opstår. Det er ikke individuelt længere. Og på samme måde danser vi også med hele universet. Kan du blive gravid uden månen?...


Den her dans udfolder sig pba dine tendenser og lidt mere løst sagt din hukommelse på flere niveau. En person der har fået tæsk i sin opvækst er tilbøjelig til at finde en partner der foresætter denne cyklus, med mindre personen der fik tæsk lærer at sætte sig udover sine erfaringer.


Det her er en besværlig måde at sige, at livet er magisk og vi bestemmer selv, hvordan det skal være. Eller der er i hvert fald potentiale til, at vi kan bestemme selv!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.