I redaktørens stol

Skrevet d. 10-7-2019 06:41:53 af Jeppe Lenel-Lopes Psykologisk Praksis - Psykolog, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut

Artikel om at arbejde i et familie ejet hus hvis historie går hundrede år tilbage, hvor den gamle lokalavis har haft sit udspring. Her er altid blevet arbejdet med ordet her i huset. Igennem 25 år igennem psykologer i huset som nu naturligt skifter navn til Lyngby Psykolog Hus ved psykolog Jeppe (Asgar) Lenel. Jeg er gift Lopes - derfor Jeppe Lenel-Lopes. 

Gudmundssons Hus på Lyngby Hovedgade 44 har en lang historie, og hvis væggene i baghuset kunne tale, kunne de fortælle mange spændende historier om byens borgere og pulserende liv. Her havde Lyngby-Taarbæk Bladet adresse i et halvt århundrede, og her residerede redaktør Asgeir Gudmundsson i 40 år. I de seneste 8 år har psykolog Jeppe Asgar Lenel drevet klinik i de tidligere redaktionslokaler. ”Huset er levende, skulle jeg hilse at sige. Hvis der er noget sted i Lyngby, som har sjæl, så er det her, og nogle gange kan jeg blive i tvivl, om Asgeir Gudmundsson er her endnu. På samme måde som folk kom med historier til redaktøren på den gamle avis, kommer folk i dag med historier til psykologen i det samme lokale. Og så er det da morsomt, at redaktøren hed Asgeir, mens psykologen hedder Asgar”, siger Jeppe Asgar Lenel. (Jeppe Lenel-Lopes)

Kilde 

Det grønne område 100 års jubilæums udgave.

Læs mere om: Alle specialer

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere