Hvor bliver tiden af?

Skrevet d. 19-3-2022 10:30:12 af Kirsten Poulsdatter Larsen - Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

Omkring halvdelen af dem, jeg bliver kontaktet af, oplever, at tiden ikke slår til. Altid på vej til det næste. Aldrig helt til stede. Konstant dårlig samvittighed over ikke at slå til.


Hvordan hjælper jeg dig med at få tiden til at slå til?


Du fortæller mig, hvad du har af aktiviteter i løbet af ugen og skriver dem ned. Det kan være alt fra at gå ture med hundene, pleje parforholdet til indkøb, rengøring og træning. Altså det, som ligger ud over dit arbejde, som du bruger 45-60 timer på om ugen inkl. transport.


Det er lidt ligesom første skoledag, det indrømmer jeg blankt, men vi lægger altså i fællesskab et skema over dine ugentlige aktiviteter. Der skal også være plads til møde med dig selv og til at pleje dig selv.


De opdagelser, mine klienter gør, er bl.a.:

  • Med det antal af aktiviteter, jeg har pålagt mig i løbet af ugen, slår tiden rent faktisk ikke til.
  • Vauw! Det er jo realistisk at nå det hele og samtidigt have ro på nervesystemet.
  • De huslige pligter skal ikke kun ligge på mig. Vi skal have en rimelig fordeling.
  • Hvis jeg planlægger mine overspringshandlinger, så føles de ikke længere som skamfulde men som belønninger!


Tre sessioner plejer at række, hvor vi følger op med en evaluering af ugen eller af de seneste 14 dage. Vi justerer og arbejder med dine indre problematikker, som opstår i kølvandet på at leve i en tydeligere struktur eller efterdønninger af tidligere mindre hensigtsmæssige dispositioner.


Jeg garanterer dig:

  • Den dårlige samvittighed letter som dug for solen.
  • Stress og jag erstattes af bedre jordforbindelse og mere ro på tankerne.
  • Færre rynker og bedre kulør helt uden produkter.
  • Veluddannede karrierekvinder, du ikke ville tro det om, har behov for et første skoledags skoleskema.


Indtil juni 2023 tilbyder jeg tre sessioner á 90 minutter for i alt 900 kroner. Kontakt mig for kort uforpligtende telefonisk samtale eller videosamtale, inden du beslutter dig, om du vil booke en eller flere sessioner. Aften- og weekendtider.


Det handler om dig og din trivsel i dit liv.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.