Har i mistet lysten til sex i parforholdet.

Skrevet d. 12-4-2016 11:34:04 af Heidi Egeberg - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Når man mister lysten til sex i parforholdet. Kommer man endnu længere og længere væk fra hinanden. Manglende sexlyst er opstået pga. noget i forholdet, hvor man ikke har været opmærksom på hinanden, samt de fleste seksuelle problemer, er symptomer på andre tilstande eller problemer. Som mand og kvinde har vi forskellige områder, hvor vi føler os elsket og set. Hvis ikke man oplever, at blive elsket og set, får det konsekvenser for sexlysten.

Man glider mere fra hinanden. Får ikke talt om, eller sat ord på, hvad man savner. Der skabes en afstandtagen fra hinanden. Hvor man ofte går med en del tanker, og får ikke delt det med hinanden.

Tankerne om i reelt passer sammen,eller er vi vokset fra hinanden, kan få lov til at vokse i tankerne, men det handler ofte ikke om dette. Der er noget, der ikke bliver taget alvorligt i parforholdet. Man bliver irriteret, vred, såret. Der er måske hyppige konflikter, hvorefter det ene ord tager det andet. Man Bebrejder hinanden.

Der  er skabt en ond cirkel,  det er meget vigtig, at stoppe op her, søg hjælp hvor parterapi kan være en hjælp.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere