Fejl 4: "Livet er et 'rotte-ræs'!"

Skrevet d. 11-6-2020 10:55:42 af Sutton Atkins - Terapeut, Coach, Kærlighedscoach, Sexolog, Parterapeut

Hej, jeg er så glad for, at du stadig hænger på. Godt gået! Fortsæt det gode arbejde.


Vi kommer tættere på slutningen af de 5 tips til et varmere og mere tilfredsstillende forhold...Den næste "fejl" er indlysende. Du ved det allerede. Du har ikke brug for mig til at fortælle dig om den...Så hvorfor har du ikke ordnet det endnu?


Lad os dykke lidt dybere ned i det: Du arbejder for meget, sover ikke nok, motionerer for lidt og spiser for meget junk. Har jeg ret? Velkommen til den moderne verden. Det er stressende og vi har travlt...Du kommer hjem fra arbejde, måske laver du en lille strækøvelse, laver middag, nogle huslige pligter, rydder op, og pludselig er klokken 22 og du falder om på sofaen, udmattet, og har måske 30 minutter til at 'afstresse', før du må indrømme for dig selv, at du er nødt til at gå i seng, fordi du er nødt til at stå tidligt op for at arbejde igen i morgen. Hvor præcist er tiden og energien for dig og din partner, romantik, forbindelse, fantastisk sex, osv.? Jeg vil ikke foregive at være i stand til at fastsætte din livsstil i et blogindlæg.


Men jeg kan anbefale dig at gøre to ting: Sove mere og prioritere bedre.

  1. Sov mere. Indstil et vækkeur om aftenen. Dette vækkeur (for eksempel klokken 21) er, når alle "daglige gøremål skal ende og 'at blive klar til at gå i seng' begynder. Dette vil give dig mere tid i soveværelset, tid til at slappe af, og mere tid til at sove også. Efter en uge med 'mere søvn' hver nat, vil du føle dig frisk.
  2. Prioriteringsliste. Skriv en liste over de daglige/ugentlige opgaver. Opdel dem i 3 kategorier; 1. Vitalt, 2. Vigtigt, 3. Det ville være rart at gøre. På denne måde kan du tydeligt se, hvor din energi skal ligge. Det tvinger dig også til at blive realistisk med den tid, du har ved hånden. Pointen her er ikke at fylde dit liv med ting, du synes er vigtige, fordi samfundet fortæller dig, at du skal gøre dette. Dette er en øvelse for at blive klar på, hvad der er vigtigt for dig og kun prioritere det. Så hvis 'motion' er vigtigt for dig og efterlader dig energisk, skal det være højere på din prioriteringsliste end 'rengøring af huset'. På denne måde får du skabt mere tid til dig selv hver dag.

Med disse to værktøjer vil du have mere energi og mere tid til at forbinde dig med din partner. Sex mellem to mennesker kræver både tid og energi, ikke kun i det øjeblik det sker, men hele dagen. Jeg forstår, at dette er lettere sagt end gjort...Det er derfor, jeg har været i stand til at leve af livsstils coaching i 15 år, før jeg lavede overgangen til sex-& forholds coaching...Fordi de fleste mennesker har brug for lidt hjælp med dette. Design et liv, der passer dig (ikke din mor, ikke din svoger, ikke din stædige nabo, men dig), Det er en stor opgave. De fleste af os har forsøgt at "passe ind" hele vores liv - så hvordan kan vi så "passe ud" og bygge vores egen unikke vej? Der er ingen formel til det.


Hvis du har brug for hjælp med at designe dit liv på en måde, der giver bedre mening for dig, dine prioriteter, din ideelle måde at elske og leve...Så du kan leve et autentisk liv med plads til, hvad der virkelig betyder noget for dig...Så ræk ud til mig.


Jeg ser frem til at høre fra dig! 

KH Sutton Atkins

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere