Familieliv

Skrevet d. 18-9-2020 13:01:08 af Julie Kyhn - Coach, Børn og unge coach, Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut

Coach og terapeut Julie Kyhn, vil udbrede metoden Systemisk opstilling og familieopstilling. Som er metoden, der har hjulpet mange familier til at et helt alle perspektiv på de udfordringer, der ofte er i et familieliv til at der er plads til alle. Det der før føltes som en krigszone, man havde lyst til at flygte fra, er nu en familie, man nyder og har lyst til at være i.


Det, der gør denne metode så unik og effektfuld er, at den er et redskab til at se hvilke skjulte dynamikker der er på spil i familien. Der er ingen skyld og skab forbundet med det, der ikke fungerer, men derimod er det en interesse i, at få kigget på, hvad vi hver især bringer med ind i familien. Hvad er det vi kommer fra, hvad er der sket i vores familiesystem? Hvorfor tænker, føler, reagerer vi som vi gør?


Hvorfor har vores barn så iltert et temperament, hvorfor kan ’far’ ikke se, at han skal være mere nærværende, Hvorfor er mor så kontrollerende, hvorfor er vores datter så bange for at være ude blandt fremmede? Hvorfor er det altid, når vi skal hygge os, at det hele går galt? Disse spørgsmål er blot en lille del af det, der kan være på spil i vores familiesystem. Vi forældre har en tendens til at tro, at vi kender svaret på alle de spørgsmål, og kunne den ene og den anden bare gøre sådan og sådan, så ville der ingen problemer være. Men det er bare ikke altid det kan løses ved at én har fundet ud af løsningen, for et er sjældent at alle følger trop.


Min erfaring med denne metode er at den tænder lys over alt det vi ikke selv har kunnet få øje på, og derfor heller ikke har kunnet ændre, selvom vi har forsøgt alt hvad vi kunne.


Metoden giver et helt nyt og anderledes perspektiv på det, der er svært lige nu. Derudover er det altid for alle familiemedlemmer meget givende med terapeuten at skabe et fælles rum, hvor man sammen ser, hvilke skjulte dynamikker, der er på spil, og hvad hver især bringer ind i familien både de positive og negative ting.


I vil med garanti opleve meget mere ro, lethed og overskud i en ellers travl hverdag. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere