Kan livet også være let og elegant?

Skrevet d. 30-12-2021 19:11:25 af Kirsten Poulsdatter Larsen - Psykoterapeutstuderende, Coach, Supervisor

Et personligt serviceeftersyn er en mulighed, når livet ikke vil, som man ønsker sig og drømmer om. Andre gange har man brug for en uvildig samtalepartner med professionel tavshedspligt og etik, som kan udvide perspektiverne og støtte en i processen. Nogle af de emner mine klienter kommer med:


Kan være relateret til en partner:

 • Er min partner den rette for mig?
 • Hvad skal jeg lægge mærke til ved ham, jeg dater?
 • Er der basis for et forhold? Er det forhold, jeg vil?
 • Er der mønstre fra mine tidligere eller i mit nuværende forhold, som jeg gerne vil gå på opdagelse i? Kærlighedsmønstre. Magtkampe. Grænsesætning.

Kan være relateret til en selv:

 • Er der mønstre i mine tanker, følelser og adfærd, som saboterer det, jeg i virkeligheden hellere vil?
 • Hvorfor reagerer jeg, som jeg gør?
 • Hvad skal jeg fokusere på, for jeg får større livsglæde for mig i mit liv?
 • Hvordan kan jeg øge min studiemotivation? Eksistentielle problemstillinger. Selvindsigt. Livsglæde.

Kan være i relation til kolleger, ledere og familie, fx:

 • Jeg vil gerne have bedre relationer til mine børn, venner, leder...
 • Jeg vil gerne blive bedre til at håndtere min stress...
 • Jeg vil gerne have mere balance i mit arbejds- og privatliv...
 • Jeg vil gerne blive bedre til at forstå mig selv og mine reaktioner...

Hos mig bliver du lyttet til med spørgsmål og nænsomt guidet i spændende og effektiver øvelser, hvor du (gen-)opdager nye, relevante sider ved dig selv med udgangspunkt i dine egne ressourcer. Jeg vil gøre mit bedste for, du føler dig mødt, forstået og hjulpet lige der, hvor du er i dit liv. 


Intet er for småt. Kontakt mig for kort uforpligtende telefonisk samtale eller videosamtale, inden du beslutter dig, om du vil booke en eller flere sessioner. Aften- og weekendtider.


Det handler om dig og din trivsel i dit liv.


PS Her er en lille øvelse, som du måske kan bruge til at give dig selv medfølende opmærksomhed (mindful compassion) her og nu: Tænk på et sted, hvor du har følt dig godt tilpas. Det kan være ved havet en diset dag med duft af tang. På en solskinsdag i skoven. Et sted hvor du oplevede harmoni og nydelse og roen indeni. Læg hænderne på hjertet. På din indånding suger du alt det smukke ind i dit hjerte. På udånding mærker du taknemlighed strømme ud fra dit hjerte. I et par minutter. Ønsker dig en lys og mild dag.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.