Eksamen nærmer sig - selvom meget er anderledes pga. Covid-19

Skrevet d. 20-4-2020 11:11:45 af Jette Fredslund - Psykoterapeut, Coach, Stressterapeut, Stresscoach

Begynder du allerede at opleve hjertebanken, får en knude i maven, øget svedtendens og har du svært ved at sove, fordi tankerne kører rundt, når du tænker på de kommende eksamener?


Er du meget bekymret, tvivlende og usikker i forhold til dine eksamener?


Eksamensangst handler både om tiden op til en eksamen og i selve eksamenssituationen. Angst og tvivl i forhold til dine evner til at klare eksamen, vil ofte forud for eksamen medvirke til, at du ikke får det fulde udbytte af din eksamensforberedelse. Du kan forberede sig i timevis, men hvis tankerne kredser omkring angsten og tvivlen sammenholdt med, at du får for lidt søvn og har ubehagelige fysiske angstsymptomer, vil du ofte have sværere ved at strukturere og huske det læste. Eksamensangst kan dermed både forringe tiden op til eksamen og selve eksamenspræstationen, hvis du ikke føler, at du har kontrol over den.


I et terapiforløb hos mig vil du få konkrete redskaber til at få kontrol over din angst, så du får overskud til det faglige og dermed bedre betingelser for at få en god karakter. Du vil med selv relativt få samtaler kunne opnå en følelse af kontrol under dine eksamener, men jo længere tid og jo før du begynder at arbejde med de redskaber, som du får i terapien, jo bedre.


Jeg tilbyder også NADA-øreakupunktur ved eksamensangst, andre former for angst, stress mm. NADA-øreakupunktur er meget effektivt, da det blandt andet har en beroligende og afstressende virkning samt en styrkende funktion. NADA-øreakupunktur hjælper kroppen til at reetablere sig og skabe balance og er derfor meget velegnet som supplement til et terapeutisk forløb. Se eventuelt mere via link under min adresse.


Sundhedsstyrelsens anbefalinger følges selvfølgelig i forhold til Covid-19 ved fremmøde i klinikken. Er fremmøde ikke muligt pga. symptomer eller ekstra sårbarhed for Covid-19, tilbydes samtaler over mobil eller sikrede videoløsninger.


Venlig hilsen

Jette Fredslund

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere