Coaching og meditation via lys, lyd og radiobølger - video

Skrevet d. 30-5-2018 13:58:56 af Thor Oppenhagen - Bio-neurofeedback behandler, Coach

Braintap er vores 20 minutters meditation efter hver EEG-neurofeedback session.

Det har vi valgt, fordi det i forbindelse med EEG-Neurofeedback også er vigtigt at lære hjernen at slappe af og samtidig få coachende værktøjer til at ændre sin livsomstændigheder.  


Braintap Self Mastery er naturlig stimulering af hjerneaktiviteten, leveret gennem høretelefoner med blåhvid foton lys / binaural beats og guidet visualiserings coaching.


Lyden:

Binaural beats er de Alfa / Theta frekvenser hjernen reagere på:

Alfa svingningerne matcher den tilstand, der opstår lige inden vi falder i søvn eller ved dyb meditation.

Theta svingningerne matcher hjernens center for hukommelse og indlæring.


Lyset:

Det hvidblålige lys stimulere hjernens produktion af serotonin og har næsten samme effekt som de fotone lydenheder, der bruges mod vinterdepression.     


Coaching:

Dr. Patrick Porter levere super NLP coaching på sine speaks, men ikke helt som man forventer coaching, fordi han har taget over 28 emner med og det er lige fra at blive fri af afhængigheder, finde kærlighed, vægttab, mestre sit liv, sport, smertefri livstil og meget mere.  


Brugen af braintap giver mere opmærksomhed over problemstillinger og samtidig øges hjernens indlæring, så de coachende værktøjer kan være med til at løse dem. Målet med brugen af braintap er derfor, at gøre dig mere bevidst over hvad der er vigtigt og være mindre i din automatiske livsførelse.

Ref: Psykiater Dr. Patrick Porte


Et faktum er, at vi mister kontrollen under langvarig stress. Jo mere pres man er under, desto hurtigere tages de let tilgængelige programmer underbevidstheden har at byder på, i brug. Det sker fordi systemet forsøger at sparre energi - for hjernen skal nemlig ikke tænke over sine indøvet tanker, følelser, attituder og adfærd.

Ref: Psykolog Christian Gade Jensen 


Det er undersøgt og efterlader ingen tvivl, at brugen med braintap forstærker hjernebjælken mellem højre og venstre hjernehalvdel, samt at blod, næring og ilt tilførsel stiger, hvilket resulterer i øget opmærksomhed, koncentration og hukommelse.


Ved at træne hjernen på denne specielle måde, stiger serotonin, dopamin og endorfiner niveauet, hvilket yderligere beroliger sindet og giver kroppen en generel følelse af velvære, fordi endorfiner også fungerer som naturlig anti-depressiv.


Enheden har over 28 kategorier med 700 coachende programmer, der dække næsten enhver udfordring, som ønskes ændret.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere