At lære at være ydmyg - Følg tegn i dit liv, så kan du bevare dig i den rigtige retnin

Skrevet d. 27-11-2021 13:19:26 af Varduhi Babayan - Psykolog, Mentor

Der bliver oftest snakket om hvordan vi håndterede forskellige situationer i vores liv og hvordan vi takler dem, og hvorvidt de beslutninger vi tager, er rigtige for os. Vi reflekterer oftest i vores kære eller pårørende, om det vi gør, er det rigtige eller ej. Og derved håbe på, at der er nogen der vil give det rigtige svar.

Men der er ikke et rigtigt svar. Så hvordan ved man, om man bevarer sig i den rigtige retning i sit liv eller ej?

Her vil jeg prøve at skrive et almindeligt eksempel, som de fleste mennesker sikkert har oplevet. f.eks. i en jobsøgnings proces kan der ske følgende .

  •  Du prøver alt hvad du kan i jobsøgning processen. Du sender en masse ansøgninger, ringer eller går ud og spørger forskellige steder om jobmuligheder osv. I dette her trin er det så vigtigt at du har den følelse, at du har prøvet alt hvad du kunne for at få et job.
  • I næste trin, kan du som jobsøger opleve, at du står i den situation, at du har fået en masse afvisninger og du har den følelse at du er ved at give op. Selvom du fortsætter med at søge job og gør de ting, som du skal. Men du føler, at der er noget indeni dig, der er revet fra hinanden og at du har blandede følelser. Faktisk er det afgørende tegn her, som vise dig at du besvære dig i den rigtig retning. Hvad betyder det? 
  • Når du overgiver dig, manifesteres din ydmyghed, du er hinsides i tomheden. I dette øjeblik bliver du samtidig den smukkeste version af dig selv, som afslører siderne af dig selv, som i hverdagen ikke har behov eller ikke kan være ydmyg, fordi det altid er spændene og adrenalinfyldt når du måske konkurrere eller har lyst til at vise dit ego frem. Når du har opgivet og lært din ydmyghed, vil dørene åbne for dig igen. Dvs i dette her eksempel Du bliver kontaktet med dine job, når du mindst venter det.
  • At lære at være Ydmyg, er en af det tegn, som vil hjælpe dig at følge at du er i den rigtige retning. Det er vigtigt at du forestår budskabet og er observatoren i dit liv.
Læs mere om: Personlig udvikling

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.