Kæreste: -"Du skal IKKE ændre mig..!"

Skrevet d. 3-8-2019 21:33:51 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

DU SKAL IKKE ÆNDRE MIG!”


Har du hørt den sætning?

Måske selv sagt det til din partner eller har din partner sagt det til dig?


I mange parforhold er en af de store udfordringer ofte en uoverensstemmelse, hvor den ene længes efter en kvalitet eller egenskab ved den anden og den anden føler det som at skulle ændre sig til at være noget han/hun ikke er.


Det kan eksempelvis være et skænderi om hvorfor manden ikke roser sin kvinde nok. Hun føler, at han ikke anerkender hende og viser at han elsker hende og vil bare gerne føle sig elsket, ved at blive rost noget mere.


Manden derimod, synes at han i masser af situationer viser, at han elsker sin kvinde. Men som han siger:


Jeg er ikke sådan en, som bruger masser af kærlige og rosende ord, det er bare ikke sådan jeg er! Og du skal ikke prøve at ændre mig!!!”


MEN... Det store spørgsmål er:


-Hvornår laver du grundlæggende om på dig selv og hvornår skruer du blot op eller ned for nogle egenskaber, der allerede bor i dig, for at blive en bedre version af dig selv, så du kan imødekomme din partners behov?


Tag eksemplet ovenfor. Ville det være at ændre manden, at han skulle blive bedre til at rose hans kvinde?

Eller ville det blot være at udvikle på sine evner til at vise hans kærlighed til hende?


Er du en af dem der tror, at du bliver en falsk, overfladisk og u-autentisk person, hvis du bliver klogere på, hvordan du kan:

  • Kommunikere mere hensigtsmæssigt

  • Vise kærlighed

  • Rose på den måde din partner længes efter

  • Være mere initiativrig

  • Blive mere maskulin/feminin


Hvis du tror det, så hæmmer du dig selv og dit forhold til din partner i at blive endnu stærkere, tættere og kærlighedsfyldt.


Men hvis du derimod åbner op for muligheden for, at


måske kan jeg godt blive bedre på nogen områder og udvikle nogen egenskaber, uden at glemme mig selv, og stadig være den jeg er”


..så kan parforholdet nå nye højder, kærligheden blomstre, tilliden styrkes og nærværet øges!


Det er helt op til dig, men nu ved du, at der er forskel på at ændre sig og udvikle sig! ;-)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.