Sommertider hos psykologen - parforholds problemer.

Skrevet d. 13-7-2019 09:00:24 af Jeppe Lenel-Lopes Psykologisk Praksis - Mentor, Psykolog, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut

Psykologisk praksis skifter i løbet af sommeren navn til også at hedde Lyngby Psykolog Hus. Her om senere i kommende blogindlæg.


Jeg er ny på bloggen men vil fremover løbende opdatere dig med gode råd og infomation som du kan bruge i dit liv.


Vi har sommeråbent, og af erfaring ved vi at der ikke er nogen årstid for at have det skidt, at have brug for hjælp til parforholdet eller hos dig selv og så kan professsionel sparring og hjælp anbefales. 


Når der er krise i parforholdet så er der krise i parforholdet og så er hjælp her og nu en god ide til at få startet en proces der bevæger sig fra en negativ spiral til en positiv spiral.

Der er mange årsager til at det kan gå galt imellem to mennesker, men her ud over ser jeg på tre faktorer som ikke står kædet sammen i nogen bog eller andre steder. Når to mennesker er sammen i et parforhold / ægteskab - og i enhver anden sammenhæng så er der brug for:

  • Tid alene
  • Tid sammen
  • Kommunikation 


Ud over at det er stikord for en lille del af arbejdet hos mig, så er det essentielle faktorer i en relation som blandt andet handler om hvordan I bedst muligt møder hinanden. Hvorfor faktorerne er vigtige er at de kan være kilder til at I bevæger jer væk fra hinanden. Heldigvis er det de samme nøgleord, der med den rette hjælp  kan starte processen, at I kan finde hinanden igen og komme tættere på det liv, ægteskab/ parforhold som I ønsker. 

Hos psykologisk praksis får du hjælp til at starte processen ved at opdage og blive bevist om hvad der er dine behov (og begynde at udtrykke dem) og hvordan du kan møde din partners behov i et samspil. At lære at lytte til dig selv og lytte til din partner og komme ind i en opbyggende positiv spiral.


Sidder du alene eller at det er individuel terapi som du har brug for, hvis du er blevet skilt og/eller har andre relaterede individuelle problemer så er du også mere end velkommen.


Forandring kan starte her!

Læs mere om: Alle specialer

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere