Neuro lingvistisk coaching

Skrevet d. 30-5-2018 13:59:50 af Thor Oppenhagen - Bio-neurofeedback behandler, Coach, Mentor, Familieterapeut/-rådgiver

Neuro lingnvistisk coaching har vi sat sammen med vores  bio / neurofeedback hjernetræning, da det i stor grad også handler om, hvordan vi bliver ved med at genskabe de gamle indlærte mønstre i os selv, med familien og på arbejdet. 


Det gælder derfor om at få ryddet op i de gamle automat programmer, der hele tiden dukker op fra underbevidsthede og skaber kaos i hverdagen.


En del af årsagen til at bevidstheden svækkes ved stress, emotionel sårbarhed eller uforløste problemer er, at hjernen ikke kan overskue siturationen og forsøger at sparre på energien ved at slå bevidstheden i forhjernen fra og slå automatprogrammerne til, fordi det kræver langt mindre energi at køre dem. Ref: Åben og rolig


Problemet med dette automatprogram er, at det ikke altid basseres på fornuft, men på følelser og hvis noget har godt fat i os, så er det følelsernes magt.


Når automatprogrammerne komme frem til bevidstheden gennem vores 3 i en sessioner, så kan de ændres til noget mere hensigtmæssigt, så du får bedre mulighed for at skabe den du gerne vil være.     


Ved at sætte Hjernetræning og coaching sammen, gør vi dig i stand til at finde og bruge alle de ressourcer du er i besiddelse af, men som du endnu ikke anvender. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere