Anne Katrine Hummelgaard - Psykoterapeut

Støttegruppe - pårørende til en person med en psykisk sygdom

Anne Katrine Hummelgaard


Information om eventet

17-10-2017 15:00
17-10-2017 15:00
12 timer – 1.500 kr.
Strandvejen 226 A, Snekkersten, 3070
Strandvejen 226 A
3070
Snekkersten

1500.0000
DKK
Se profil

Støttegruppe - pårørende til en person med en psykisk sygdom

Støttegruppe for pårørende til en person med en psykisk sygdom

Er du pårørende til en person med en psykisk sygdom? Så er denne lille opstartsgruppe måske noget for dig. Måske du kan nikke genkendende til, at man som pårørende til psykisk sygdom kan komme ud for mange sære situationer, nogle endda rigtig skræmmende. Når noget voldsomt sker, reagerer vi mennesker instinktivt, vi går i frys, kamp, flugt eller bliver paralyseret – med andre ord mister vi kontrollen over os selv. Det kan være meget ubehageligt, og det er ikke altid hensigtsmæssigt i en i forvejen tilspidset situation. Hvordan bevarer man roen? Det vil vi gerne give dig nogle forslag til J


Vi er psykoterapeut David Beermann og assisterende psykoterapeut Anne Katrine Hummelgaard. David har over 25 års erfaring som psykoterapeut, og en efteruddannelse i chok og traume (Somatic Experiencing). Anne Katrine er uddannet psykoterapeut fra KGI (2015) og har 7 års erfaring som frivillig i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, og har desuden en livslang erfaring som pårørende til en person med en psykisk sygdom.


Sammen vil vi give dig nogle konkrete redskaber til at passe på dit eget nervesystem i denne lille støttegruppe for pårørende. Du vil også blive undervist i centralnervesystemet og på sigt de forskellige tilknytningsstile. Det er en støttegruppe med fokus på hjælp til selvhjælp og derfor ikke en terapigruppe. Du vil igennem denne gruppe møde andre, som står i en lignende situation som dig selv, og I vil kunne læne jer op ad hinanden. Idet det er et nystartet projekt, som giver stor mening for os begge, giver vi dig en fin rabat på prisen.


Hvis du kommer i kontakt med noget, som kræver egentlig terapi, og det er helt i orden, hvis det sker, så tilbyder vi individuelle terapisessioner hos enten David eller Anne Katrine, som du betaler ekstra for.

 


Tid: Tirsdage hver 14. dag. Klokken 15 – 17. 12 timer. 6 gange i alt. Pris: 1.500 kroner i alt. 1. gang efter sommerferien er tirsdag den 17. oktober 2017. Derefter den 31.10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12.

Pris: 1.500 kroner i alt. Du er tilmeldt, når din betaling er registreret via mobile pay til Anne Katrine eller via bankoverførsel til David reg. nr. 2259 konto nr. 6271616943. Skriv dit navn og ”Støttegruppen”.

Sted før og efter sommerferien: Strandvejen 226 A. 3070 Snekkersten. Ligger tæt på Snekkersten Station og med udsigt til havet.

Deltagerantal: Minimum 2 deltagere før støttegruppen oprettes. Maximum 8 deltagere, fordi en lille gruppe ofte giver mere tryghed.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anne Katrine via Gomentor.

 

Vi glæder os til at høre fra dig J Hilsner fra hjertet – David og Anne Katrine


Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.