Tina Marer - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut

Utroskab - gruppesamtaleforløb for par

Tina Marer


Information om eventet

27-4-2017 17:00
27-4-2017 17:00
27 timer – 2.700 kr.
Slotsgade 15, Hillerød, 3400
Slotsgade 15
3400
Hillerød

2700.0000
DKK
Tilmeld og betal Se profil

Utroskab - gruppesamtaleforløb for par

Utroskab - gruppesamtaleforløb for par

Mere end 45% af alle indgåede ægteskaber ender i en skilsmisse og en skønsmæssig vurdering viser, at cirka 20% skyldes utroskab. Faktisk viser undersøgelser at hver 3. dansker har været en partner utro. Alligevel er utroskab stadig et stort tabu. Det er svært for mange at tale om det. Det skyldes bl.a. at det kan være meget skamfuldt, præget af skyldfølelse, mindreværd, og forbundet med stor usikkerhed. Samtidig mister man tilliden og troen på et andet menneske, og det kan være meget svært at opbygge den tillid og tro på den anden på ny.


Ultimo april og frem til ultimo juni 2017 starter et nyt gruppesamtale-forløb op for par med fokus på utroskab, og hvordan man kommer videre derfra. 


Det er valgfrit om I vil deltage en, flere eller alle gange. 

Gruppen mødes hver torsdag kl. 17.00 - 20.00

Første gang er torsdag den 27. april 2017. 


Kr. Himmelfartsdag mødes gruppen ikke og sidste gang er 29. juni. 2017.


Gruppen er åben, og kan maksimalt bestå af 5 par som enten for nylig har oplevet utroskab, eller hvor det er længere siden, men hvor det i høj grad stadig påvirker jeres samliv. 


I gruppen får I som par mulighed for at møde andre par, som lige som jer, er ramt af utroskab. I får hjælp til at sætte ord på tanker og følelser, og kan få afløb for den vrede, ked-af-det-hed, usikkerhed, mistillid, skam og skyld som I evt. måtte være fyldt af.


Styrken ved et gruppeforløb er, at I får mulighed for at spejle jer I de andre, og at få indsigt i, at I ikke står alene med jeres tanker og følelser. Det er en udbytterig proces til at komme videre med jeres samliv sammen, genfinde glæden, omsorgen og ikke mindst tilliden til hinanden på ny.


Adresse:

Slotsgade 15, 2th.

3400 Hillerød


Pris pr par:

Fuld deltagelse - 9 gange - Kr. 2.700,- 

Delvis deltagelse - 5 gange - Kr. 1.750,-

Pr. gang - Kr. 400,-


Tilmelding sker parvis. 

Betaling ved tilmelding enten via MobilePay eller bankoverførsel.Tilmeld og betal
Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.