Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Mindfulness Instruktør

Yogaretreat i Björkefalla med Cecilie og Marie

Marie Hyltén-Cavallius


Information om eventet

22-6-2017 18:00
22-6-2017 18:00
72 timer – 3.000 kr.
Strandgade 46, st, København K, 1401
Strandgade 46, st
1401
København K

3000.0000
DKK
Tilmeld og betal Se profil

Yogaretreat i Björkefalla med Cecilie og Marie

22. juni - 25. juni 2017

Dette er et retreat for dig, der ønsker en pause fra hverdagens hamsterhjul og gerne vil lade batterierne op med yoga, meditation og nærvær i naturen for at komme hjem med fornyet overskud.


Vores hus ligger ved en nedlagt vandmølle og her er masser af fred og ro til at komme ned i gear. Programmet vil byde på klassisk hatha yoga, meditation, flyvende akroyoga og masser af leg med balance. Udover det fastlagte program, vil der også være tid til at hoppe i søen, i opvarmet badetønde eller bare slappe af i den ”vakra svenske natur”.


Formålet er enkelt; Vi skal nyde nogle dage i nærvær med hinanden langt væk fra mobiltelefoner, forældreintra, arbejde, sociale medier og dagligt trummerum. Meget af det giver sig selv, da der ikke er indlagt strøm i huset.  Livet i Møllen er simpelt og forholdsvis primitivt og i al sin enkelhed et paradis på jord.


Huset ligger tæt på byen Olofström i Blekinge. Det tager ca. 2.5 time at komme dertil i bil fra København. Det er også muligt at komme dertil med offentlig transport. Vi sover indendørs på sovesal eller i eget medbragt telt. 


Pris- kost og forplejning indkluderet:

Early bird (før 1. april)  3000 kr. / efter 1. april 3200 Kr.


Vi glæder os!


Kærlig hilsen Cecilie og Marie


Om Marie og Cecilie


Marie er kandidat i erhvervspsykologi og har en Masteruddannelse i coaching. Hun har siden uddannet sig til yogalærer og har specialiseret sig i stressforebyggelse og behandling af stress. Hun arbejder i egen praksis på Christianshavn med klienter i individuelle coachingforløb og i yogaterapi. Marie har fokus på at lade kroppen komme til orde i samtalen og bruger teknikker fra yoga i sin coaching. 


Cecilie er fysioterapeut og yogalærer. Hun har sin egen praksis BØRN OG BALANCE på Christianshavn, hvor hun arbejder med at gøre bevægelse og leg til en naturlig del af hverdagen i familien. Cecilie tager udgangspunkt i akroyoga og arbejder terapeutisk med at skabe nære relationer gennem bevægelse og med at stimulere børns motoriske udvikling. Tilmeld og betal
Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.