Anne Jørgensen - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, Coach, Supervisor

Mindfulness og yoga på vulkanøen Lanzarote jan. 2017

Anne Jørgensen


Information om eventet

27-1-2017 16:00
27-1-2017 16:00
50 timer – 6.200 kr.
Lanzarote, Spanien
Spanien

6200.0000
DKK
Tilmeld og betal Se profil

Mindfulness og yoga på vulkanøen Lanzarote jan. 2017

Mindfulness, meditationog yoga på vulkanøen Lanzarote

"Fra Mindfulness til Heartfulness" 27. jan.- 3. feb. 2017

 

Vi vil tanke op i vinteren medvarme, nydelse, lys og masser af læring på dette sanselige og livgivende kursus. Det er på den magiske ø Lanzarote. Vi lever med mange så krav i hverdagen og skal hele tiden videre. Stands i stedet op en uge, hvor du er væk fra de daglige krav, og få et nyt og frisk perspektiv på dit liv.  Kom og vær med os - træn og lær med andre i at være mere tilstede i NUET - der hvor livet jo er! Kom -  dans på vulkaner :)

Mindfulness hjælper os til at bevidstgøre om mønstre og forskellige måder vi håndterer livet på. Det hjælper os ind i lige NU, ved at observere disse mønstre, får os til at se nye muligheder - og nogen gange forandre. Fra denne base kan vi åbne os for Heartfulness  - det endeløse rum af hengivelse til det der blot er, og frigørelsen fra hvem vi tror vi er. Der åbnes for liv  med nye muligheder åbner, og vi kan begynde at udforske vores generøse væren
autentisk og hjertelig.

Indgroede mønstre er ofte svære at bryde uden støtte udefra, for sindet er opsat på at forsvare vaner. Derfor vil vi være opmærksomme fra nu til nu, for det er som bekendt kun NU vi kan forandre. Ved at favne med mildhed, kan lidelse slippes, og herfra bliver hengivelse til det/den du er mulig.

  • Vi vil gøre brug af teknikker til det dybe åndedræt. Det er af vital betydning for kontakten med kroppen – og for nærvær. Du får øvelser der har en meditativ effekt og kan benyttes i hverdagen.
  • Ved at synke mere ind og ned i kroppen, at være i den, gives der mulighed for at mærke noget af dens potentiale i nuet. Vi skaber sammen et fokuseret rum for denne undersøgelse. Herved fås direkte erfaring.
  • Når evt. spændinger er lokaliseret, er der mulighed for at opløse dem, og dermed frigøre tilbageholdt potentiale.
  • Det udforskede liv nu kan komme til udtryk – eller blot at være  med i det stille.

Vi bor på et meget smukt mindre landsted. Der er små huse, med forskellig indretning, hvor vi bliver indlogeret.Vi er på en vulkanø - så det kan være en inspirationskilde til egen indre ild :)  Vi vil gøre brug af naturen, dens kraft og stilhed, til fordybelse og nydelse. Vi starter med 1,5 times yoga/meditation om morgenen. Derudover undervises  og trænes der i at komme fra Mindfulness til Heartfulness - samt anden dynamisk bevægelse,til støtte for krop og bevidsthed.

Meget mere info om kurset fås, ved at du henvender dig til Anne Jørgensen.
Du skal ikke tilmelde og betale som der står i boksen til højre (dette er en teknisk indretning som jeg ikke benytter). Du bedes først henvende dig til mig og lave en aftale, så vi kan mødes og afstemme forventninger. Hvis du bor langt væk kan vi Skype.
Hjertelig hilsen

Anne Jørgensen

Tilmeld og betal
Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.