Elisabeth Milada Vind - Coach, Business coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Gestaltterapeut

Sensitiv? Sådan bruger du dine evner som en styrke

Elisabeth Milada Vind


Information om eventet

26-9-2020 15:00
2 timer – 1.100 kr.
Rentemestervej 9a, København, 2400, Danmark Tilmeld og betal Se profil

Sensitiv? Sådan bruger du dine evner som en styrke

Er du sensitiv? Fornemmer du meget omkring dig og forstår andre mennesker rigtig godt? Hvis du er super sensitiv, så kan du lære at bruge dine evne til at iindleve dig i andre til at hjælpe andre mennesker og dig selv på en måde, du måske slet ikke i dag har drømt om. For dine evner er ikke en 'svaghed', de er en gave, som du kan træne op til at blive stærk og powerfuld med.

På denne workshop, Hold 1 for sensitive mennesker
lærer du:
- Grounding øvelse til at stå solidt i dig selv
- Mærk-dig-selv scanning til at slappe af og mærke din krops signaler
- Mærk andre og brug det som en gave
- Brug din intuition: Hvad er intuition, hvordan lærer du at reagere på den, træningsforløb i at være intuitiv og handle intuitivt.
- Hvad I har behov for :)

Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang med at hjælpe jer. Jeg er selv født sensitiv og har brugt en del af mit liv på at forstå og håndtere det, som jeg kan - ikke som en svaghed, men netop at forstå, at vi mennesker, der sanser og fornemmer godt har en helt unik gave. Og at det er meningen, at du kan gå ud og bruge den gave til at hjælpe ikke bare dig selv med, men også andre mennesker.

Jeg glæder mig til at se dig.
Nb: At være sensitiv et er ikke en diagnose, men empati og indlevelse, du er god til at sanse - for alle, der gerne vil lære at mærke sig selv og andre mere og bruge deres sensitive evner.

Tilmeld og betal

Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere