Katrine Boeck - Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Det skjulte svigt og konsekvenserne

Katrine Boeck


Information om eventet

24-10-2020 11:00
3 timer – 1.275 kr.
Niels Bohrs Allé 13, Søborg, 2860 Tilmeld og betal Se profil

Det skjulte svigt og konsekvenserne

Det skjulte omsorgssvigt kan til tider være det værste - for det er helt og aldeles overset. Både af omgivelserne, men også af den svigtede selv.


Kender du til, at du mærker, at din barndom har påvirket dig mere, end den burde have gjort?


Og kender du det, at der i din nutid og dine relationer ofte opstår følelser, som er irrationelle? At du ikke burde føle dig svigtet i den grad, som du gør? At du måske er lidt for følsom over for at blive set og hørt, og taget alvorligt og respekteret? At du mærker dine grænser tæt på kroppen, men at du føler du ikke burde være så "stram" i det, når nu du har haft en tilsyneladende god opvækst, eller at andre ihvertfald ikke kan få øje på, at du har lidt last - lidt skade?


Som psykoterapeut og tidligt svigtet vil jeg spejle dig helt anderledes end dine omgivelser gør. For det er det, der skal til. Som usynligt svigtet havde jeg selv brug for et kærligt spejl, og måtte vente mange år på at få det. Da jeg fik det, gav det mig så meget, at jeg har oparbejdet en stor omsorg og empati for mig selv og for mennesker som dig.


Måske har du også oplevet at være i den der gråzone, hvor ting trods alt fungerer, men hvor man slæber rundt på en ubearbejdet skade, der gennemsyrer ens måde at være i livet på. Og dit selvværd og din evne til at føle og tage imod kærlighed, kan også være ramt. Det kan også bevirke, at det er svært at sætte grænser - for man vil bare gerne have andre til at synes om en, elske en, bekræfte os i, at "jeg er god nok og elskelig som menneske".


Dermed kan vi føle os meget alene og ensomme, fordi vi ikke fik den støtte af vores forældre, som et barn har brug for i forhold til at kunne vokse sig stor med en viden om vores egen værdi. Det betyder, at vi ikke i samme grad udvikler robusthed. Vi er derfor sårbare over for mangt og meget. Og relationen til vores forældre vil ofte være meget problematisk og fyldt med sårethed og vrede.

Tilgivelse?

Og skal vi så tilgive - og miste os selv? Eller lukke af - og igen miste os selv? Leve med selvtabet? Eller kan vi lære at sige nej, når noget går over vores grænser, samt at sørge over det tab af kærlige forældre, som vi har lidt?


Svaret er, at vi godt kan lære at sige nej tak og passe os på os selv, men stadig være i kontakt. Og vi kan lære at sørge over tabet.


Det kræver en facilitator for sorgen. Og sådan en er jeg. Jeg har sørget med mig selv og andre. Smeltet. Mærket omsorgen til mig, og lært andre at mærke omsorgen til dem. Støttet i at finde den gode moder frem. I min psykoterapeutrolle vil jeg være den gode moder til at starte med, så du kan se, hvordan den rolle ser ud, hvormed du kan integrere den i dit eget system.

Deltag i et fællesskab

Måske du kunne tænke dig at deltag i et forløb med andre, der også føler sig svigtet på et niveau, der ikke helt forstås eller anerkendes af omverden (eller dig selv).


Her får du mulighed for at lytte med og tale sammen med andre, hvilket åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede, der er så helende.


Så kom og mød andre, der også kæmper denne kamp. Vi vil være 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk. Slip det tunge åg. Du må også godt NYDE livet uden skyld og skam, sorg og opslidende vrede - og uden en pisken af dig selv for at være en, der optræder som om, ingen skade er sket.

Struktur for gruppen

Gruppen mødes to gange gang i KBH´s omegn, 2860 Søborg. Det kan være en god ide at tilkøbe en individuel samtale før gruppen start, og efter de to mødegange i gruppen. Det kan aftales på telefon 23206983.


Er du interesseret i lignende arrangementer, eller i denne gruppe i de følgende år, så find min side coachcare v /psykoterapeut katrine boeck og like den. Så får du de næste informationer mht. datoer mv. ...


Tilmeld og betal

Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere