Alex V. Gamberini - Psykoterapeut, Parterapeut, Mentor

Rebirthing breathwork

Alex V. Gamberini


Information om eventet

28-2-2020 16:30
4 timer – 350 kr.
Masnedøgade 20 2.sal , København, 2100, Danmark Se profil

Rebirthing breathwork

Vær med til at frisætte kroppens naturlige energiflow og åbne op for nye dimensioner af bevidsthed.

Rebirthing breathwork er en kraftfuld proces hvor vi gennem dybe åndedræts teknikker åbner op for ændret bevidsthedstilstande

Via denne proces kan vi rejse gennem dimensioner af krop, psyke og bevidsthed, der normalt er utilgængelige eller svært fremkommelige. Vi kan derigennem åbne og forløse dybe ubevidste og kropslige spændingsmønstre og frisætte sindet ind i dybere eller højere dimensioner af bevidsthed.

Psykoterapeut Alex V. Gamberini er kendt for sin kreative og indfølende måde at undervise på og har en lang og dyb baggrund inden for traume forløsende terapi og meditation. Alex er særligt optaget af hvordan åndedrættet kan bevæge os og ændre vores bevidsthedstilstand. Han har gennem adskillige år undervist folk i, at frisætte kroppens selvhelbredende ressourcer.

Vi glæder os til at rejse med dig og til at åbne for nye dimensioner af bevidsthed. Alle er velkommen og det kræver ingen forskundskaber for at deltage
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Alex via mail: info@alexgamberini.dk

Rebirthing breathwork er en kraftfuld proces og er uegnet for dig hvis du er gravid, har hjerteproblemer eller kraftig astma m.v.
Ved tilmelding bekræfter du at du er over 18 år, at du ikke er i behandling for nogle psykiske lidelser og, at du ikke indtager medicin, der påvirker din psyke eller evne til at mærke dig selv.

Medbring løstsiddende tøj og en flaske vand.
I praksis foregår selve processen to og to, parvis, hvor den ene skiftevis er i proces og den anden holder opmærksomheden for den, der er i proces. — Meld dig til en livsbekræftende og livsåbnende oplevelse

Programmet 16:30 -20:30
Introduktion -
Meditation
Breathwork ceremoni
Pause I stilhed
Breathwork ceremoni
Udveksling I par eller plenum

Tilmeld dig via MobilePay til 856451 og indbetal 350 kr.
Ved køb af to billetter samtidig får i 150 kr. rabat.


Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere