Maria Holm - Psykoterapeut MPF, ID psykoterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, MBSR mindfulness instruktør

6 ugers mindfulness kursus i gruppe. Lær at slippe stress i kroppen og få mere overskud og

Maria Holm


Information om eventet

6-2-2020 18:30
12 timer – 2.800 kr.
Niyama Yoga center, Østergade 1M, Ved Langes Torv, Frederikssund, 3600 Se profil

6 ugers mindfulness kursus i gruppe. Lær at slippe stress i kroppen og få mere overskud og

VIL DU LÆRE, HVORDAN DU SLIPPER STRESS I KROPPEN, OG OPBYGGER LIVSMOD OG GLÆDE TIL ET NYT LIV?

Brug din stress til at skabe forandring i dit liv. Deltag i et 6 ugers mindfulness forløb med fokus på stress, krop og psyke. Du vil få de redskaber der skal til, for at skabe den forandring du ønsker. Og et nyt fundament for balance og udvikling i livet.

ER DIN KROP PÅVIRKET AF STRESS FRA FORTIDEN
Føler du dig fanget af indre uro, ængstelse, nervøsitet eller andre tegn på stress? Har du et stærkt ønske om at skabe en forandring. At finde mere ro, balance og overskud. Føle dig fri til at være dig og være mere glad, eller leve mere i overensstemmelse med dine behov og værdier?

Så er dette kursus for dig!

DU LÆRER AT SLAPPE AF, SÅ DU KAN TAGE LEDERSKAB PÅ DIT EGET LIV
Stress kan opstå, når vi ikke har lært at drage nok omsorg for os selv. Det lærer du her. Du vil opdage, hvordan fortidens erfaringer, kan spænde ben for det liv du ønsker i dag. Forløbet vil introducere dig til nye redskaber. Give dig træning i at opbygge en varig ro og balance. Og lære dig, hvordan du undgår, at fortiden holder dig tilbage.

BLIV DEL AF ET NYT FÆLLESSKAB MED ET FÆLLES MÅL
Kurset er et gruppeforløb, hvor du mødes med andre, der har samme mål som dig. Du vil opdage, at du ikke behøver at gå vejen alene. Der er andre som dig, der ønsker forandring i livet. Det skaber altid en stærk og positiv effekt, når man vokser i et fællesskab med et fælles mål.

ET GRUPPEFORLØB DER HANDLER OM FORANDRING I TRYGGE RAMMER
Kurset kræver intet forudgående kendskab til mindfulness, og er åbent for alle. Blot du er klar til at gøre noget godt for dig selv. Og indstillet på, at bruge tid på øvelser de 6 uger forløbet varer. Jeg vil selvfølgelig anbefale, at du prioriterer dig selv og dit helbred under hele forløbet.

DU FÅR TRÆNING, METODER OG ØVELSER DER GAVNER DIG RESTEN AF LIVET
Undervisningen bygger på hvad der virker og hvad der er forskningsmæssigt belæg for. Fokus er primært kropsorienteret og at træne nærværet i nuet. Undervisningen indeholder kortere undervisningsoplæg, siddende og liggende mindfulnessøvelser og enkle afspændende yoga øvelser. Der bliver også mulighed for individuel refleksion og feedback. Du vil få enkle refleksionsopgaver og lydfiler med mindfulness- og afspændingsøvelser du kan udføre hjemme, når det passer dig. Og jo mere du bruger redskaberne, jo stærkere bliver effekten.

INDHOLD, REDSKABER OG METODER
Du får …
➤ Ny viden om det autonome nervesystem. En forståelse og accept af dig selv, som du er lige nu. Og læren om, hvordan du genopbygger dit nervesystem og skaber ro og balance.
➤ Viden og praktisk erfaring med mindfulness. Du erfarer hvordan en praksis i mindfulness øger dit nærvær og din indre ro, healer dit nervesystemet og opløser begrænsende mønstre.
➤ Etablering af en ny selvkærlig ledelse. Du får indsigter i en struktur, der støtter dig i nye vaner og en ny føling med din krop og dine behov, så du bedre kan drage omsorg for dig selv.
➤ Indsigt i naturens healende evner. Hvordan ophold i naturen kan medvirke positivt i din healingsproces, til at genvinde ro og fornyet energi.

”MED TIDEN KAN LIVET BLIVE SOM NYT IGEN”

DET PRAKTISKE …
★ 12 timers undervisning i Niyama Yogacenter i Frederikssund
★ som giver nye indsigter og kan laves hjemme.
★ Motiverende mails som bliver sendt til dig mellem kursusugerne, med inspiration og opfølgning på undervisningen.
★ Te/kaffe og lidt snacks, når vi mødes til undervisningen.
★ 6 gratis lydfiler som du kan downloade og udføre hjemme når det passer dig
--------------------------------------------------------------------------------------
► PRIS: for hele forløbet kr. 2800,-
Der er maks. 8 pladser.

TILMELDING: Beløbet kan overføres via MobilPay 75324, eller konto nr.: (Merkur): Reg.nr. 8401 Kontonr: 0001284761
Du vil modtage en faktura, når beløbet er registreret.

OBS! oplys venligst din email adresse når du har tilmeldt dig

Tilmeldingsfrist senest torsdag den 23. januar

TID:
Torsdage fra kl. 18:30 – 20:30
Datoer den 6., den 13., den 20., den 27. februar og den 5., den 12. marts.

STED: Niyama yogacenter, Østergade 1M, 3600 Frederikssund

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på mobil 20645053 hvis du har yderligere spørgsmål og for at høre om kurset kunne være noget for dig.

”DU HAR RET TIL ET LIV MED MEGET MINDRE STRESS"

DIN UNDERVISER
Jeg hedder Maria Holm og har mere end 20 års erfaring med at hjælpe og støtte mennesker med at få kontakt til deres ressourcer og potentialer. Jeg er selv mønsterbryder, og har skabt de forandringer i mit eget liv, som jeg nu giver videre til dig. Jeg har arbejdet som psykoterapeut, coach, supervisor, underviser og kursus- og procesfacilitator, både i privat og offentligt regi.

Jeg er uddannet socialrådgiver, psykoterapeut MPF og mentorcoach, MBSR mindfulnesslærer (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) v. Dansk Center for Mindfulness – Aarhus Universitet.

Mine kurser er inspiration og støtte til at træde de første og vigtige skridt i en ny retning, som du virkelig ønsker. At bryde med fortiden kræver tålmodighed og kærlighed til sig selv, men det er muligt for dig, som det har været for mig!

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på om dette kursus er det rette for dig.


Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere