Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Gruppeforløb for børn med angst

Pia-Emilie Brozek


Information om eventet

24-4-2019 15:00
2 timer – 4.997 kr.
Jernbanegade , Roskilde, 4000, Danmark Se profil

Gruppeforløb for børn med angst

Som forældre til et barn med angst, kender I oplevelsen af at føle jer magtesløse og opgivende. I har sikker forsøgt jer med opmuntring, trøstende ord og gode råd, for at få jeres barn til at tænke positivt og anderledes, og alligevel har det ikke virket – i hvert fald ikke i længden, og måske har det ligefrem blevet værre.

Børn med angst søger ofte beroligelse, bekræftelse og trøst. Barnet kan begynde at trække sig fra sociale aktiviteter, har ofte hovedpine, ondt i maven eller muskelsmerter uden egentlig årsag.

Det er frygteligt som forældre at være vidne til, og ikke at kunne hjælpe sit eget barn.

Et metakognitivt gruppeforløb kan være en løsning for jeres barn
Fordelen med et gruppeforløb fremfor individuelle samtaler er, at børnene oplever et fællesskab, hvor man ikke er alene, at andre børn har det på samme måde, og at de i gruppen finder fælles styrke og løsninger sammen.

Jeg møder jeres barn med nærvær og omsorg og trækker på mine mange års erfaring som lærer.

Under gruppeforløbet lærer børnene at give slip på deres bekymringer og hvordan de selv tager styringen over deres tanker. de lære at kunne falde i søvn og ikke ligge søvnløs om natten.

Børnene bliver fortrolige med nye handlemuligheder og får succesoplevelser under forløbet. De er sammen med jævnaldrende børn, der har samme udfordringer.

Rammerne for gruppeforløbet er hyggelige og rare. Stemningen er let, og ingen skal føle sig presset eller udleveret. Det skal på alle måder være rart at deltage i gruppeforløbet, og der er frugt eller andet spiseligt og noget at drikke.

Den metakognitive metode
Traditionel kognitiv adfærdsterapi har fokus på indholdet af menneskets tanker. I den metakognitiv terapi, som har vist sig at være meget effektiv i forhold til blandt andet angst, arbejder vi mere med hvad, du stiller op med dine tanker og mindre om indholdet.

Den metakognitive metode er yderst skånsom, da den ikke arbejder med at fremprovokere smertefulde følelser. Så snart jeres barn har lært principperne i den, er den nem at anvende.

Det er en korttids og meget effektiv behandlingsform, hvor vi inddrager mange metaforer og børnene er aktivt med i hele forløbet.

Forældreworkshop og forældresamtale

Som en del af forløbet indgår en indledende og fælles forældre workshop samt en individuel forældresamtale.

Workshoppen klæder jer forældre på til at forstå og støtte jeres barn under gruppeforløbet.

Halvvejs igennem gruppeforløbet, inviteres I forældre til en individuel samtale om jeres barn, og hvordan I bedst kan hjælpe og støtte netop jeres barn. Dette er altså en samtale kun med jer som forældre til det pågældende barn og ikke som på forældre workshoppen, der er sammen med de øvrige forældre.

Praktisk info
Gruppeforløbet er for børn mellem 9 og 14 år.

Første gang er onsdag d. 24. april. Efterfølgende mødes vi følgende dage: onsdage d. 1. maj, 8. maj, 15. maj, 22. maj. 29. maj, 5. juni og 12. juni

Der er forældre workshop torsdag d. 4. april kl. 17 – 18 eller tirsdag d. 23. april

Pris

Gruppeforløb på 16 timer
Fælles forældre workshop på 1 time
Individuel forældre samtale på 1 time
Samlet pris for hele forløbet kr. 4.997.-


Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere