Mark Hinchely - Terapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Coach

Vredeshåndteringsgruppe

Mark Hinchely


Information om eventet

8-5-2019 18:00
2 timer – 150 kr.
Hindbærvangen 69, Smørum, 2765 Se profil

Vredeshåndteringsgruppe

Efterbehandling af vredeshåndtering i gruppe

 

Et gruppetilbud til 4-6 personer, som har udfordringer med vrede og har gennemført forløb herfor. Gruppen foregår en torsdag hver 4. uge fra kl. 15.00 til kl. 17.00. I gruppeforløbet arbejder du videre med de erkendelser og den viden, du har fået i dit vredeshåndteringsforløb.


Forløbet tilbydes i moduler af 4 møder, hvor du binder dig til at møde til. Et forløb med 4 gruppemøder koster samlet 600 kr., og der er en forventning om, at du møder og er deltagende.


________________________


Der arbejdes med at blive klogere på de situationer, hvor du oplever vrede, og du får hjælp til at blive bedre til ikke at reagere med vrede, men finder nye "veje" og andre løsninger. At du få hjælp til ikke at "koge" over og give efter for din vrede, men luft mellem det som sker og den vrede du oplever.


Hvert forløb vil starte med et oplæg om et eller flere emner, som fylder i gruppen, eller som ligger i forlængelse af den/de foregående møder. 


Herefter vil vi tage en runde i det, som fylder. Her vil gruppen give sparring på 1-3 af de problemer, som bliver nævnt i runden. Dagen sluttes af med en kort opsamling og forslag til næste gruppemøde.

 

__________________________


Det er et tilbud til personer, der er i forløb eller har været i vredeshåndteringsforløb hos mig og er vurderet klar til, at fortsat proces kan håndteres i et gruppeforløb.


Der er nyt kursus hver 4. uge, og der er krav om betaling ved tilmelding.Vil du vide mere, så kontakt Mark Hinchely for gratis forsamtale til et vredeshåndteringsforløb, som du booker via GoMentor hos Mark Hinchely.Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere