Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Hjælp dit barn gennem jeres skilsmisse Gruppeforløb for børn mellem 9 – 14 år

Pia-Emilie Brozek


Information om eventet

27-2-2019 15:00
12 timer – 2.900 kr.
Jernbanegade 23b, Roskilde, 4000, Danmark Se profil

Hjælp dit barn gennem jeres skilsmisse Gruppeforløb for børn mellem 9 – 14 år

Hjælp dit barn gennem jeres skilsmisse
Gruppeforløb for børn mellem 9 – 14 år

Giv jeres barn eller børn mulighed for at mødes med andre børn i samme situation,

I gruppeforløbet tager vi forskellige emner op, som fylder meget hos børn under og efter en skilsmisse. Vi ved, at børn ofte rammes hårdt og lider meget, når deres forældre skilles.

Som forælder ser man ofte kun toppen af isbjerget. Egentlig klarer barnet det ret godt. Børn forsøger nemlig ofte at holde egne tanker og følelser tilbage, da de dels har svært ved at sætte ord på dem, og dels vil de skåne deres forældre, som selv er midt i en livskrise.

I oplever måske, at jeres barn ændrer adfærd ved at være mere stille, eller måske blive jeres barn pludselig meget hjælpsom, får ondt i maven, er let til tårer, eller jeres barn reagerer ved at trække sig tilbage, blive vred og måske skubbe en eller begge forældre væk.

Gruppeforløbet
Fordelen med et gruppeforløb fremfor individuelle samtaler er, at børnene oplever et fællesskab, hvor man ikke er alene, at andre børn har det på samme måde, og at de i gruppen finder fælles styrke og løsninger sammen.

Gruppesamtalerne gennemføres under trygge forhold uden at barnet skal udstille sig selv. Jeg bringer samtaleemnerne op uden at børnene føler sig presset til at skulle sige noget foran resten af gruppen. Det er helt op til børnene selv, om de ønsker at deltage aktivt i samtalerne og fortælle om den selv, eller de er mest trygge ved blot at lytte til de emner, vi taler om.

Ved at høre om andres børns oplevelser, får jeres barn lov til at opdage, at deres egne tanker og følelser er helt normale i en situation hvor forældrene skal eller er blevet skilt.

Jeg hjælper jeres barn med at sætte ord på og at håndtere tanker og følelser. Jeres barn vil gennem gruppeforløbet have lettere ved at forstå, acceptere og dermed komme videre. Jeres barn får mulighed for at føle sig genkendt i de tanker og følelser der er forbundet med ens forældres skilsmisse og som er svært at tale med forældrene om.

Gennem gruppeforløbet hjælper vi barnet med at kunne og turde sætte ord på de svære følelser. Vi hjælper jeres barn med at få mere overskud og være bedre til at forstå det der sker.

Praktisk info
Gruppeforløbet er for børn mellem 9 og 14 år. Vi mødes hver anden onsdag kl. 15 - 17 på følgende datoer: D. 6. februar, d. 27. februar, d. 13. marts, d. 27. marts og d. 10. april 2019.

Frist for tilmelding er 01. februar 2019. Forbehold for få tilmeldte (min. 4 børn)

Halvvejs igennem forløbet, inviterer vi jer forældre til en samtale omkring jeres barn og hvordan I bedst kan hjælpe og støtte jeres barn.

Pris
Gruppeforløb 10 timer.
Individuel forældresamtale 1 time
Dvs. 11 timer i alt koster 2.900 kr. hvilket svarer til 264 kr. pr. time.

Vil du høre mere om gruppeforløbet, så ring til Open Mind v/Pia-Emile Brozek på telefon 61 16 80 40


Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere