Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut

En hverdag uden stress - få mentale og fysiske redskaber til stresshåndtering

Marie Hyltén-Cavallius


Information om eventet

24-2-2019 13:00
3 timer – 400 kr.
Misa Yoga, Strandlodsvej 6A, København S, 2300, Danmark Se profil

En hverdag uden stress - få mentale og fysiske redskaber til stresshåndtering

Underviser: Marie Hyltén-Cavallius, Cand.scient.soc i erhvervspsykologi, Coach og Yogalærer

Det kræver konkrete redskaber at forebygge og håndtere stress. På denne workshop, får du en selvhjælpskasse med enkle øvelser til at genetablere mental og fysisk balance i krop og sind. Gennem en kombination af mindful mental træning og restorative hvilestillinger lærer du at skabe ro i en overophedet tankevirksomhed og balance i kroppens nervesystem. Efter workshopen har du et godt fundament af redskaber til at håndtere stress, som du kan bruge til at understøtte et liv med større overskud og nærvær i hverdagen.


Bryd ud af et liv i overhalingsbanen og find vej til balance, trivsel og mere overskud.


Stress er tilstand af mental og fysisk ubalance, som vi heldigvis kan lære at komme ud af…

På denne workshop får du et ”starter kit” af redskaber til at opdage, forebygge og håndtere stress. Fordi stress manifesterer sig både fysisk og psykisk introducerer jeg metoder, der både arbejder med krop og tankevirksomhed. Den metakognitive psykologi giver dig redskaber til at komme på afstand af energidrænende tankeprocesser og hjælper med at genfinde motivation, overblik og arbejdsglæde. Yin yogaens passive stræk arbejder med at aktivere kroppens hvilesystem. Det skaber ro i et overophedet nervesystem og lærer dig at lytte til kroppens signaler. Workshoppen præsenterer derved et holistisk syn på stress og hvordan du lærer at navigere konstruktivt i en til tider hektisk hverdag.


Hvad får du med dig fra workshoppen?

•Fakta og myter om stress - Der er håb forude!

•Redskaber til at stoppe en negativ stressspiral og finde ind til dine kerneværdier og din motivation

•Øvelser der hjælper dig til at ”blive herre i eget hus” og lytte til din intuition

•Fysiske øvelser, der har en dokumenteret effekt i forhold til at hele dit nervesystem og etablere en praksis for egenomsorg.


På workshoppens formidler jeg centrale pointer om stress og introducerer øvelser og metakognitive redskaber. Derefter guider jeg dig igennem en yin yogapraksis, hvor du bevæger dig tæt på søvnen og lader kroppen arbejde på at skabe afspænding og ro i kroppen. Det er fuldstændig underordnet om du har stået på en yogamåtte før - vi skal hverken stå på hovedet eller balancere men primært ligge i restorative hvilestillinger. Medbring derfor Løstsidende tøj, du kan slappe af i. Yogamåtte og øvrige redskaber har vi på stedet.

På workshoppen vil der i en pause blive serveret te, frugt og nødder.


Mulighed for individuel stresscoaching og opfølgning

Ønsker du i forlængelse af workshoppen, at arbejde personligt med at forebygge og håndtere stress i din hverdag, tilbyder jeg individuelle coachingforløb. Kontakt mig endelig på mhc@cavallius.website eller ring 51559298 for yderligere information.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kærlig hilsen MarieDel dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere