Katrine Boeck - Psykoterapeut MPF, Coach, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor, Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Nej - jeg er stadig IKKE videre

Katrine Boeck


Information om eventet

18-6-2019 20:00
1 time – 75 kr.
Se profil

Nej - jeg er stadig IKKE videre

WEBINAR Link følger ved tilmelding

Nej - jeg er stadig ikke videre!

Webinar om sårbarhed og livsvilkår hos mennesker midt imellem normalitet og kontanthjælp

Dette spændende webinar på ca. 1 time handler om den gruppe af mennesker, der ikke regnes for at være udsatte, men som alligevel lever et liv på nedsat kraft i forhold til andre, på grund af en udefinérbar eller mere skjult sårbarhed, der bare ikke vil gå væk – ofte til stor forundring for omgivelser og samfund.

Det er den gruppe af mennesker, som vi typisk vil anse for at kunne arbejde fuld tid, og måske gør det – men med store konsekvenser. For når man ikke synes at være så præget som dem, vi tydeligt kan se er sårbare på den ene eller anden måde – så må man jo kunne det samme som alle andre.

Derfor lægger samfundet og helingsbranchen et vist pres på denne gruppe for at fixe sårbarheden – hvilket kun gør den værre, da god tid og rummelighed er en af de vigtigste parametre i at håndtere en sårbarhed.

Deltag og hør Psykoterapeut, Akademiøkonom og Retoriker Katrine Boeck fortælle om sårbarhed og dens mekanismer, samt sårbarhedens konsekvenser for mennesker, der ikke regnes for at være sårbare, og som derfor må leve med gabet mellem samfundets og omgivelsernes krav – og virkeligheden inderst inde.Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere