Lærke Marie Trunjer - Psykolog, Kropsterapeut, Mentor

Circling Workshops

Lærke Marie Trunjer


Information om eventet

14-8-2018 17:00
4 timer – 100 kr.
Kroghsgade 1, 3. tv., København Ø, 2100 Se profil

Circling Workshops

Længes du efter dybere og mere levende relationer?
Ønsker du at blive bedre til at mærke dig selv og forblive tro mod det der er sandt for dig?
Forlader du nogle gange dig selv og går over i andre?
Ønsker du at blive mere sensitiv overfor dine egne og andres følelser eller bedre til at kunne skelne mellem hvad der er dit og hvad der er den andens?

Mindful Circling er en form for meditation i relationer og i grupper. Det er en nysgerrig og åben proces, hvor det der opstår i relationen fra øjeblik til øjeblik udforskes og undersøges. Det kan være kropsfornemmelser, følelser, tanker, billeder, lyde og impulser. 

Som i meditationspraksis øver vi os i at være med alt det der opstår på en venlig og kærlig måde og uden at dømme noget som rigtigt eller forkert. Og når vi fra øjeblik til øjeblik afslører os selv og viser os for hinanden oplever vi en dybere og mere autentisk kontakt til hinanden.

Det kræver øvelse at mærke sig selv, mærke sine egne følelser og forblive tro mod dem. 

Du kan sammenligne sindet med en flaske, der er fyldt med vand og sand. Når flasken er rystet, hvirvler sandet rundt og vandet er ugennemsigtigt. Den fornemmelse er genkendelig for mange. Når flasken får lov at stå, falder sandet ned på bunden og vandet bliver gennemsigtigt. 

Oftest møder vi mennesker med ugennemsigtigt vand, men i denne workshop inviterer vi til at møde andre mennesker med gennemsigtigt vand for dermed at blive opmærksom på, hvad der sker i mødet med et andet menneske. Det giver en helt anden resonans både i dig og den anden, når vi mødes uden filter.

I Mindful Circling praksis har vi en basal tillid til, at det der opstår gerne må have lov at være der og når vi ejer vores oplevelse, uden at fordømme den eller give en anden skylden for den, gør vi os selv gennemsigtige og vi tillader os at blive set, hvilket tillader andre at gøre det samme. Hvis du kan være med din sandhed, må jeg også gerne være med min sandhed. 

Og et sandt møde kan kun opstå mellem to mennesker, der hver især ejer og er tro mod deres egen oplevelse.

Via blide guidede øvelser slår vi øjnene op til dybe møder.

Her kan du se en lille video om, hvad circling er:Tilmelding foregår via mail eller SMS på terapi@terapitrunjer.dk / 51942707 eller ved at skrive her på siden. Da vi kun har 10 pladser er det ikke nok at trykke på deltagerknappen. Når vi har modtaget betaling er pladsen din.

Alle kan deltage.
10 pladser.

Der vil være en pause, hvor det er muligt at spise medbragt mad.
Sted: Kroghsgade 1, 3. tv, 2100 Kbh. Ø.

Pris: 100 kr

Tid: 14. august 17-21.

Aften faciliteres af Maria Louise Jalksø og Lærke Marie Trunjer.

Maria arbejder som stresscoach og mindfulnessinstruktør til hverdag og derudover afslutter hun sin 4 årig uddannelse til psykoterapeut næste år. Oprindeligt er hun uddannet som cand.pæd.soc. fra Aarhus Universitet.

Lærke arbejder til hverdag som privatpraktiserende psykolog og er udover at være uddannet psykolog fra Københavns Universitet uddannet Circiling Facilitator og er ved at efteruddanne sig til integrativ krops- og psykoterapeut.

Vi glæder os til at møde dig.


Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere