Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Terapeut

Forebyg stress med yin yoga

Marie Hyltén-Cavallius


Information om eventet

22-4-2018 10:00
2 time og 30 minutter – 350 kr.
Power Yoga Copenhagen, Strandgade 36D, 2 sal, København, 1401, Danmark Se profil

Forebyg stress med yin yoga

Anspændthed og en stresset hverdag udfordrer mange mennesker i dag. Yin yoga kan vi bruge som et redskab til forebygge stress og mindske stresssymptomer. På denne workshop, får du en række konkrete redskaber til at aktivere kroppens hvilesystem og finde indre ro.

Yin yogaens langvarige stræk hjælper dig med at genetablere balance i dit nervesystem og giver dig redskaber til at passe godt på dig selv i en hverdag, der til tider er hektisk. Vi arbejder dybt med kroppens bindevæv, knogler, ledbånd og led i en meditativ praksis, hvor hver stilling typisk holdes i 3-10 minutter. I hvert stræk er du godt beskyttet af redskaber, som gør at du kan finde hvile i stillingerne. Mange oplever at de gennem yin yoga opnår et niveau af afspændthed som overgår søvnens!

På denne workshop dykker vi ned i yin yogaens univers og hengiver os til denne langsomme og simple praksis. Kom og vær med - det er balsam for sjælen.Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere