Lærke Marie Trunjer - Psykolog, Kropsterapeut, Mentor

Circling Workshops

Lærke Marie Trunjer


Information om eventet

17-4-2018 17:00
17-4-2018 17:00
4 timer – 50 kr.
Kroghsgade 1, 3., tv,, Købehavn Ø, 2100
Kroghsgade 1, 3., tv,
2100
Købehavn Ø

50.0000
DKK
Se profil

Circling Workshops

Jeg afholder løbende Circling Workshops. Se mere på min hjemmeside terapitrunjer.dk.

Circling er en form for meditation i relationer og i grupper. Det er en nysgerrig og åben proces, hvor det der opstår i relationen fra øjeblik til øjeblik udforskes og undersøges. Det kan være kropsfornemmelser, følelser, tanker, billeder, lyde og impulser. Som i meditationspraksis øver vi os i at være med alt det der opstår på en venlig og kærlig måde og uden at dømme noget som forkert eller rigtigt.

I circling øver vi os i at ”komme ned i kroppen.” At gå fra at analysere og forklare til at mærke og sanse. Når kroppen og sindet synkroniseres er det meget nemmere at mærke, hvordan du egentlig har det og hvordan feltet mellem dig og andre opleves. I circling øver vi os i at blive sammen med andre og nysgerrigt gå på opdagelse i hinandens verdner og ærligt udtrykke, hvordan vi påvirkes i mødet med hinanden.


Circling kan have en meget healende og tranformerende virkning, fordi det er igennem at blive set og mødt for den vi virkelig er, at vores relationelle sår kan heales.Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.