Beate Willma - Coach, Mentor

Wish Factory - Gratis intro workshop

Beate Willma


Information om eventet

21-3-2018 17:30
21-3-2018 17:30
2 timer – 0 kr.
OPEN GALLERY, Holmbladsgade 15, København S, DANMARK, 2300
OPEN GALLERY
2300
København S

0.0000
DKK
Se profil

Wish Factory - Gratis intro workshop


Open Money Coaching med systemisk opstilling


- Opnå finansiel sikkerhed og virkeliggør din drøm –


Kan det være svært nogle gange, at få økonomien til at løbe rundt? Har du drømmen men mangler pengene? Har du måske en sikker økonomi, men kan ikke se, hvordan du kan forbedre den?


I denne opløftende serie af workshops, kan du bevidst opbygge dine styrker mht. penge, især hvis du sjældent har trænet disse muskler før. Du kommer til at udnytte din potentiale bedre, forhandle din løn bedre, blive mere kreativ mht. indtjening og blive mere åben overfor de muligheder, der byder sig undervejs.


Til hvert emne, bruger vi øvelser fra den systemiske opstillingsmetode til at forankre dit fremskridt emotionelt. Du kommer til at lære noget nyt om dig selv, og se med nye øjne på dine muligheder. Gør dig klar til en fascinerende oplevelse.


Onsdage i lige uger, kl. 17.30 – 19.30


21 marts - GRATIS INTRODUKTIONS-WORKSHOP


Hvorfor er vi så forskellige, når det kommer til penge? Hvordan kan vi overvinde de blokeringer, der holder os tilbage finansielt?


Er du også vokset op med tanken, at nogle mennesker bare er ”gode til penge”, mens andre har svært ved at finde ud af det? I dette workshop lærer du både hvorfor det er sådan – og hvorfor det altså slet ikke er sådan, nemlig når man tager de rige muligheder af personlig udvikling med i betragtning.

I denne session vil du opleve på din egen krop, hvad penge betyder for DIG, gennem systemisk opstilling og andre metoder. Ud fra den unikke emotionelle viden, du får, kommer du til at forstå fra et helt nyt perspektiv, hvor du er henne i forhold til penge og hvor du måske vil hen.Dette event er gratis, men du skal registrere dig for at sikre dig én af 15 pladser :)


Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.