Dorte Joy Juul - Coach, Stresscoach, Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør, Virksomhed

Opstart Organisatorisk Ledelse & kommunikation

Dorte Joy Juul


Information om eventet

14-3-2018 09:00
14-3-2018 09:00
1 time – 1.000 kr.
8800
Viborg

1000.0000
DKK
Se profil

Opstart Organisatorisk Ledelse & kommunikation

Opstart hver onsdag kl.9-10

Det er opstart til session forløb. Der kan være  5 personer max 6.

Begynde at træne din selvbevidsthed i hverdagen. Vi mennesker er ressourcer for hinanden. Det vil styrke processer og samarbejde til at nå fælles mål. Hvad ligger der i det vi siger.? Der er 4 elementer i valg og beslutninger, for at få en forståelse for det vi siger og det vi gør, også går i samme retning! Lær at leve Kosmos, da Kosmos er tiltrækningskraften, dit persinlige selv udviklingsprogram. Livet er personlige selvudvikling her begynder du at træne din selvbevidsthed, så du bliver bedre til at gennemskue andre og dig selv til at styrke dit ansvarsområde til at navigere. Det her er din sjæl om spiritualtet og i nyere tid kaldt intuitionen du træner gennem følelsesintelligens.

Hvad er følelsesintelligens og  hvordan kan man arbejde med sig selv..

Videnskabelige beviser siger at ca.60 til 80% af menneskets adfærd ligger på det udbevidste plan. Selvbevidsthed er opløsningen til dit indre landkort. EQ er dit indre GPS system til navigetion. 

Lær at træne de 4 niveauer i valg og beslutninger, for at få en forståelse, for det du siger og det  du gør, også går i samme retning.

  • Niveau 1.Kurset afvikles hver onsdag fra kl. 10.30 til ca.kl. 11.45. Alt efter hvad der kommer op? Måske kl.12
  • Tilmelding ved opstartsforløbet, fratrækkes der halvdelen af opstarts beløbet, med en besparelse på 500.kr til et træningsforbøb af 10 gang.Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.