Karen Hessel - Familieterapeut/-rådgiver, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Spædbarnsterapeut, Sandplayterapeut, Psykoterapeut MPF

DRØMMETYDNING - WORKSHOP OVER 4 AFTENER

Karen Hessel


Information om eventet

22-2-2018 17:30
2 time og 30 minutter – 800 kr.
Dalvej 9, Bjerre, Hornsyld, 8783 Se profil

DRØMMETYDNING - WORKSHOP OVER 4 AFTENER

DRØMMETYDNING - WORKSHOP OVER 4 AFTENER 

Kend dine drømme – kend dig selv

Vi drømmer alle sammen – også selvom vi ikke husker det. Hvor kommer dine drømme fra? Hvad betyder de? Hvad kan du lære af dem?

I selskab med andre vil du lære om drømme, at lave drømmedagbog og forstå dine drømme. Når du lærer at forstå, hvad dine drømme betyder, har du større mulighed for at forstå dit liv og din hverdag og for et mere glædeligt liv. Drømme er en af de mest detaljerige veje til dit indre liv, til bearbejdning, til at få informationer om hvordan dit liv er og hvad der vil være godt for dig.  

Hvad betyder det når du har mareridt? Eller når du drømmer om afdøde eller om ting der gør dig bange? Det mere og mere til vil du finde ud af.

Hvornår: Første gang torsdag 22. februar 2018 kl. 17.30-20, hvor vi vil lære om drømme og arbejde med holdets drømme på forskellige måder. Efterfølgende aftener: 1. marts, 15. marts 0g 22. marts.

Max. 8 deltagere. Alle kan deltage.

Pris pr. aften/forløb: Kr. 200 pr. gang (kr. 800 for alle 4 gange) – betales ved tilmelding -

inkl. Kaffe/te og lidt snacks. Tilmelding er bindende.

Tilmelding eller spørgsmå på mail: karenhessel@hotmail.com eller sms: 20734691

Jeg glæder mig til at se dig.


Del dette oplæg med dine venner og netværk

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere