Anne Katrine Hummelgaard - Psykoterapeut

Pårørendegruppe 2 i Snekkersten

Anne Katrine Hummelgaard


Information om eventet

30-1-2018 17:00
30-1-2018 17:00
12 timer – 1.500 kr.
Respekta, Irisvej 13, Værløse, 3500
Respekta
3500
Værløse

1500.0000
DKK
Se profil

Pårørendegruppe 2 i Snekkersten

I pårørendegruppen vil vi gå konkret i dybden med de personlige problemstillinger, som du oplever som pårørende. Vi vil samtidig give dig redskaber til dig selv, så du kan vende tilbage til dig selv – i balance og i ro:

  • Det kan du få ved, at David lærer dig at regulere dit nervesystem ned – hvis du er ude af dig selv eller oppe at køre. Hvis du selv er rolig, kan du bedre støtte andre.
  • Vi vil træne din opmærksomhed /awarenes, så du husker på dig selv og forstår vigtigheden af at tage ansvar for dig selv som pårørende.
  • Vi vil beskæftige os med det at miste sig selv og sine behov i forhold til den, du er pårørende til.
  • Og se på, hvad der sker, når du får mere fat i dit eget liv – den sunde og gode egoisme, hvor man kan passe på sig selv som pårørende.
  • Vi vil kigge videre på de 4 tilknytningsstile og dramatrekanten, som Anne Katrine talte om, når det giver mening – ud fra de konkrete situationer, som du har stået i eller stadig står i som pårørende.

Alt dette vil vi gøre gennem små oplæg, øvelser eller når du kommer på banen med en personlig historie, et dilemma, en problemstilling eller måske en lille solstråle fra livet som pårørende til en person med en psykisk sygdom.

Ledere
Psykoterapeut David Beermann og psykoterapeut Anne Katrine Hummelgaard. David har over 25 års erfaring som psykoterapeut, og en efteruddannelse i chok og traume (Somatic Experiencing®). Psykoterapeut Anne Katrine fra KGI (2015) og har 7 års erfaring som frivillig i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, og har desuden en livslang erfaring som pårørende til en person med en psykisk sygdom.

Tid Tirsdage Kl. 17 – 19. Den 30/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 3/4 2018. Forlængelse er mulig.

Introduktionspris 1.500 kroner.

Deltagerantal max 8 deltagere.

Sted Strandvejen 226 A. 3070 Snekkersten. Ligger tæt på Snekkersten Station og med udsigt til havet. Link Parker foran Skotterup Kro.


Sign up

Del dette oplæg med dine venner og netværk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.