Virksomhed

VirksomhedI en virksomhed er der mange elementer, som skal spille sammen - medarbejdere, ledere, ejere, samarbejdspartnere osv. - for, at den fungerer optimalt. Dette er et stort ansvar, som især virksomhedsejere og de enkelte ledere står med, hvilket for nogle kan virke uoverskueligt. Ekstern rådgivning kan derfor bidrage til nye og mere effektive måder at tænke på og forhåbentlig skabe flere muligheder for vækst.

Rådgivning om virksomhed

Virksomhedsrådgivning er rådgivning til virksomheder inden for mange forskellige områder - alt fra den enkelte medarbejder til organisationen som helhed. En virksomhedsrådgiver tager udgangspunkt i virksomhedens nuværende situation og dens fremtidige ønskede situation. På den måde kan din virksomhed få rådgiving og sparring til de forandringer eller udfordringer, I står overfor, så den kan blive en stærk og succesfuld virksomhed. Virksomhedsrådgivning henvender sig derfor både til organisationer som helhed, ledere, medarbejdere, ejere og iværksættere.

Virksomhedsrådgivning kan bl.a. omhandle:

  • Ansættelse og afskedigelse
  • Erhvervspsykologisk rådgivning
  • Lederudvikling
  • Medarbejderudvikling og teambuilding
  • Organisationsudvikling

Få rådgivning til din virksomhed

Nederst på siden kan du se, hvilke af vores mentorer der tilbyder virksomhedsrådgivning hos GoMentor, eller søge via 'Find ekspert'-knappen. Uanset hvad din virksomhed har brug for rådgivning og sparring til, kan vores kvalificerede mentorer hjælpe dig med de rette værktøjer, så du kan opnå en mere effektiv og succesfuld virksomhed.

Brug for professionel rådgivning?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Helle Fog Helle Glyø Charlotte Apel Malene Hein
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til din virksomhed

Brug for professionel rådgivning?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Helle Fog Helle Glyø Charlotte Apel Malene Hein
Få hjælp online fra kun 249 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere