Skilsmissecoach

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

SkilsmissecoachHvad er en skilsmissecoach?

En skilsmissecoach er en coach, som har uddannelse inden for og erfaring med familier og par, der har gennemgået en skilsmisse. En sådan coach kan være behjælpelig i hele processen, både før, under og efter skilsmissen. Det kan ofte være en rigtig god idé at få terapi eller coaching i forbindelse med en skilsmisse, da det kan hjælpe til at gøre forløbet og samarbejdet så let som muligt. Da coaches ofte har mange forskellige uddannelser, kurser og baggrunde, kan det derfor være relevant at læse mere på den enkelte mentors profil, når du/I skal vælge den rette skilsmissecoach.

Hvad er skilsmissecoaching?

Da statistikker for skilsmisser i Danmark generelt viser, at næsten halvdelen af dem, der bliver gift, bliver skilt igen, er skilsmissecoaching netop noget, der kan være relevant for mange. Coachingforløbet foregår ofte ved flere samtaler over en periode, afhængigt af din situation. Det er muligt at få individuel coaching, men også parterapi eller familieterapi og -rådgivning, hvis I får mere ud af at få hjælp sammen. Er der børn involveret, er en børnesamtale også en mulighed, hvis barnet har behov for at tale alene med en coach. Uanset jeres situation er der mulighed for at få den rette coaching gennem skilsmissen, så I får det bedst mulige forløb, trods omstændighederne.

Skilsmisse og børn

Det er, som nævnt, en rigtig god idé at få terapi eller coaching i forbindelse med skilsmisser - især hvis der også er børn involveret. Ofte kan børn være med til at gøre processen langt mere kompliceret og følelsesladet, da det kan være svært at finde enighed, hvor meget de skal involveres, og hvordan forældrene skal dele dem hver især. Der kan være mange spørgsmål og tvivl, som gør det udfordrende at håndtere situationen, hvilket dog afhænger af, hvordan skilsmissen er foregået, og om begge parter er blevet enige om, at det skulle ske. Handler det derimod om svigt, utroskab eller løgn, kan det være endnu sværere at tage hensyn til børnene, da der oftest vil være en masse negative følelser i klemme indbyrdes hos forældrene. Det kan give følelsen af tvivl, skyld, vrede eller omsorgssvigt hos et barn, hvilket kan føre til, at det på længere sigt kan blive indelukket, særligt sensitiv eller endda udvikle depression, hvis det ikke involveres hensigstsmæssigt i processen. Derfor er det vigtigt at kunne samarbejde, både i og efter skilsmissen, så man husker ikke at "glemme" børnene. Er man i tvivl, om man kan klare dette selv, tilbyder GoMentors mange coaches hjælp til netop at håndtere skilsmissen og skilsmissebørn, så I kommer bedst muligt gennem processen.

Find den rette skilsmissecoach

Hos GoMentor ved vi, at det ikke er nemt at gennemgå en skilsmisse, og det er derfor, vores tilknyttede coaches har den rette erfaring til at forholde sig til mange forskellige situationer. Det kan være svært og uoverskueligt at skulle håndtere alle følelserne efter et brud på egen hånd. Derfor kan en skilsmissecoach hjælpe alle involverede parter i skilsmissen til at få det bedste ud af en ærgerlig situation. Vores tilknyttede coaches går op i detaljerne og ønsker at bruge online coaching som et redskab til at hjælpe folk med de udfordringer, der er forbundet med en processen. Husk, at skilsmisser kan være starten på et nyt kapitel i ens liv, på samme vis som det er slutningen på et andet. Se oversigten over skilsmissecoaches, der er tilknyttet GoMentor, nedenfor eller kontakt GoMentor support for at få rådgivning til at finde den rette hjælp til dig.

Skilsmissecoaching

Kristine Berg Vinther Katrine Boeck Maria Berry Sonne
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder med



Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.